Uutta Värtsi lehdessä

Värtsi lehden lukijoiden kommentit ovat suosittuja. Niitä on edelleen katsottavissa sivun oikeassa reunassa rajoitetusti, vain 15 kpl.

Olen saanut palautetta ja saman itsekkin todennut, että joku mielenkiintoinen keskusteluja herättänyt juttu ns. häviää Värtsin arkistoihin, jos sitä ei löydä helposti oikeanpuoleisesta valikosta.

Tein uuden sivun Värtsin valikkoon josta löytyy Värtsin 100 viimeistintä kommenttia. Helpottaa löytämään mm. se kuuma puheenaihe, joka ehkä katosi ns. pieneltä, 15 viimeisimmän kommentin listalta.

Alla kuva valikosta josta löytää uuden linkin ja sitä kun klikkaa niin näkyy nämä 100 viimeisintä lukijoiden kommenttia.

Kokeillaan miten toimii ja todetaanko tarpeelliseksi.


t.Eira

ps. Värtsissä julkaistuja juttuja 6 339 kpl ja kommentteja kertynyt niihin yht. 40 813 kpl. Tilanne 27.8.2021

7 comments for “Uutta Värtsi lehdessä

  1. Ihan hyvältä vaikuttaa. Älykännyköissä linkki löytynee valikkokuvakkeen takaa, edellä kuvassa esitetty yläpalkki kun ei taida näkyä kaikissa mobiililaitteissa.

    Eira on laittanut siinä määrin talkoiksi tämänkin päivän mittaan, että saat luvan palkita itsesi vaikkapa kunnon rähmäsilmäkahveilla. Ole hyvä! (tarkoittaa KIITOS)

  2. Kiitos Sakari! Kyllä virtaa ja tahtotilaa Värtsin hyväksi riittää, ja on riittänyt melko kohtuullisella panoksella, mielestäni koko Värtsin historian ajan. Parhaani yritän yhteisen hyvän eteen, myös Värtsi lehdessä, ns. vetovastuullistakin aikaa (ns. piätoimittaja) on takana, mutta palkollisena en olen koskaan toiminut tai laittanut tikkua ristiin Värtsin eteen.

    Kyllä Värtsin valikot löytyvät myös älykännykällä. Näkymä tosin poikkeaa tästä ns. tietokoneruutu näkymästä. Ei ongelma.

  3. Hyvin löytyi kännykästä 100 viestiä. Hyvä homma.

  4. Kiitos Eira kun jaksat paneutua välillä aina näihin Värtsi Värtsilän verkkolehden hommiin. Iso Kiitos sulle!! Kotiseutuni oi…jne..

  5. Silja, Sinäpä sen sanoit!!! Niin on !!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *