Viikonlopun pihakirppis

Lauantaina vietettiin pihakirppispäivää Värtsilän entisellä koululla, kävijöitä oli tilanteeseen nähden ihan mukavasti. Kävijöiden ja myyjien määrää rajoitti varmasti jonkin verran olympialaiset ja joensuun kansainväliset suurmarkkinat.

Letut, kevätkääryleet ja muutkin tuotteet kävivät kuitenkin hyvin kaupaksi, ehkä tapahtuma saa jatkoa vielä tulevaisuudessa. Nyt kaikkien tapahtumien yllä on synkkä uhka koronataudin leviämisestä, kunnat saavat itse päättää rajoituksista taudin leviämisen ehkäisemiseksi. Tohmajärvellä olemme selvinneet melko vähällä taudin leviämisen suhteen ja toivottavasti niin on jatkossakin.

Kylätalon naiset Kirsi ja Minna olivat sisustaneet koulun karut tilat kauniiksi, kuva Hilla Vikki
Koulun vanhoja opetustauluja myytävänä, kuva Hilla Vikki
Koulun aulatiloja, Kuva Hilla Vikki
Tämä on ilmeisesti ollut musiikkiluokka, kuva Hilla Vikki
Oppilaiden valmistamia käsitöitä, kuva Hilla Vikki
Eero-Matti Lintusen myyntipiste, Kuva Sauli Lindfors
Naisten vaatteita, Kuva Sauli Lindfors
Kevätkääryleitä, kuva Anne Lindfors
Natalia ja Sofia letunpaistossa, kuva Sauli Lindfors

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *