Rippikoulukuva Värtsilästä vuodelta 1938.

Kuva Einari Kuosmasen perhealbumista, rippikoulukuva vuodelta 1938, joka on otettu Värtsilän kirkon edessä. Löysin aiemmin Värtsistä rippikoulukuvia samalta 1938 vuodelta, mutta siellä mielestäni oli eri henkilöitä kuvassa. Onkohan jollakin väärä vuosiluku vai onko samana vuonna ollut useampia rippikouluja?

Suurenna kuva klikkaamalla.

Nämä rippikoulun miehet kuvassa ovat syntyneet vuonna 1922 ja nämä samat miehet jos ei kaikki niin ainakin osa heistä ovat joutuneet lähtemään rintamalle jatkosotaan alle 20 vuotiaana v. 1941, kuten isäni Einari, on kuvassa keskirivissä valkopukuisen oikealla puolella, nro 13.

Allaolevaan kuvaan on lisätty nrot, löytyisikö nimiä kuvan muille miehille?

t.  Eija Mäkelä

2 comments for “Rippikoulukuva Värtsilästä vuodelta 1938.

  1. Riitta A

    Numero 23 on isäni Aarne Turunen.

  2. Juhani S

    Numero 7 on isäni Matti Sallinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *