4 comments for “Värtsilä-päivien 2021 haastatteluja ym. tapahtumia kylätalon pihapiirissä osa 1/2.

  1. Kiitos Eira Varonen videotyöstäsi, että sain olla mukana Värtsilä-päivillä 600 km päässä tapahtuma paikalta. Tapahtuma tältä osalta ylittää perinteiset Tohmajärven Potsipäivät. Toivottavasti ottavat opikseen ja seuraavat teidän esimerkkiä. Onnittelut teille, jotka Värtsilä-päivät ovat saaneet aikaisiksi.

  2. Olen ollut lähes joka kerta Värtsilä-päivillä, mutta nyt en. Mutta nyt näiden video ja kuvakoosteiden ansiosta olen luultavasti saanut enemmän tietoa kuin jos olisi ollut itse paikalla. Olisin taas jumittunut johonkin ja muut paikat olisi jäänyt näkemättä ja kuulematta. Tämä video tiedotus oli todella arvokas lisäys.

    Viikko on ollut mukavan lämmin ja vaapukatkin kypsyivät keruukuntoon. Vattuja kerätessä on nyt tullut kuunneltua vätsiläpäivät sekä Pekka Visurin luento kahteen kertaan. Voisikos ajan käyttää vielä hyödyllisemmin?

  3. Muutaman kerran ollut mukana, nyt oli huomattavasti rauhallisempaa. Hyvä niin, ei ollut juurikaan jonoja minnekkään.

    Rannan katoksen maukkaat räiskäleet kahvin kera, maistuvat muikut ruokateltasta ja päiväkahvit näyttelyn kera oli vierailijalle mieleen. Lipunnostotilaisuuden puheineen sai seurata aitiopaikalta tuolissa istuen.

    Ostettavaakin löytyi kotiin vietäväksi. Rajakävelylle osallistuin ensikertaa. Hyvä että ilman turhaa paperisotaa sekin oli järjestetty.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *