Tuleeko luminen äitienpäivä ?

Ei tullut luminen äitienpäivä, mutta jos on kerran pakko pitää kylmää säätä, niin luminen on ihan kaunis. Talikko saa vapaata muutaman päivän

… ja parephan se on tämmönenkin ilima ku ei mittään

Lumiset kuvat 7.5.21

Luminen päivä toi mukanaan mukanaan sellaisia lintuja ikkunan alle, joita ei ole tana talvena vielä näkynyt. Esimerkiksi viherpeippoja. Tämä sympaattinen punarintakin tuli näyttäytymään kuusikosta, missä se lauleli ”etukseän” aikaan
Kuva kännykällä ikkunasta 8.5. noin klo 8
Ihan oikealla kameralla otettu kuva

4 comments for “Tuleeko luminen äitienpäivä ?

  1. Lumet jo sulamassa pois. Eli ei taida olla luminen äitienpäivä tulossa.

    Hyödynsin aamupäivän lumitilanteen polttamalla risuja.Isot kasat oli odottamassa juhannuskokkoa. Ei ollut mielestäni nyt suurta pelkoa ruohikkopalo vaarasta. Pelko toki persxxx… Tulen kanssa kun ei ole leikkimistä.

    Palon alkuvaiheessa Sinilintu ja Pappilanpellontien asukkaat saivat katkerat ja runsaat savut silmilleen. Pahoittelen. Onneksi palokunta ei ilmaantunut paikalle. En tehnyt ilmoitusta roskien tms. poltosta. Näin pitäisi ymmärtääkseni menetellä.

    Osa jäi polttamatta, märkiä olivat. Annan kuivua, poltan sitten juhannuksena.

  2. Ei tullut lumista juhlaa, mutta onneksi kerkisin ottamaan lumikuvia. Enpä älynnyt polttaa risuja. Olin vienyt lintujen syöttölän jo pois ja nyt piti käydä eväät takaisin. Laitoin lisäksi pakasteesta mustikoita ym

  3. Hyvä Alpo!! Minä lisäsin entisiin päiv.annoksiin neljänviljan ryynejä.Laittelin aamulla tuonne kuusien oksien alle ylimääräisiin paikkoihin,vielä lumisateen pelossa,löytävät ne sieltä aikanaan.

  4. Nyt linnuille ei kelvannut kuoritut auringonkukat eikä pähkinät. Punatulkut ja keltasirkut tulivat ilmeisesyti kyselemään kauraa, mutta 25 kg säkki just loppui. Punarinnalle näytti kelpaavan mitä vain löytyi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *