Värtsi lehden täyttäessä 11 vuotta

Värtsi verkkolehden täyttäessä 3.5.2021 vuosia Värtsilän Pitäjäyhdistys ry haluaa nostaa esille Otto Rummukaisen nimeä kantavan stipendirahaston varojen kartuttamisen ensisijaisesti kirjallisesti lahjakkaille koululaisille ja opiskelijoille koulujen kevätjuhlien yhteydessä.

Lahjoitukset Otto Rummukaisen stipendirahastolle Kiteen Seudun OP, tili FI62 5153 6620 0540 16. Viesti osaan: Otto Rummukaisen stipendirahasto sekä lahjoittajien nimet.

Värtsi lehden syntymäpäivien mahdollisia huomionosoituksia/muistamisia toivotaan ohjautuvan em. arvokkaaseen mm. kirjoittamista kannustavaan stipendirahastoon.

Vaihtoehtoisesti lukijat ym. henkilöt ja tahot voivat muistaa Värtsi lehteä ja kustantajaa liittymällä kyläyhdistyksen kannattajajäseniksi haluamallaan summalla. Nämä varat käytetään Värtsi lehden ylläpitokulujen kattamiseen.

Kannattajajäseneksi voi liittyä yksityinen henkilö, yhteisö ja yhdistys, sekä ulkopaikkakuntalainen. Kannatusjäsenmaksu ja sen suuruus on vapaaehtoinen. Tervetuloa tukemaan kyläyhdistyksen toimintaa.

Värtsilän Pitäjäyhdistys ry:n tilinumero: Kiteen Seudun Osuuspankki FI13 5153 7040 0101 90.
Viesti osaan nimi paikkakunta, kannatusjäsenmaksu.

Värtsilän Pitäjäyhdistys ry kiittää Värtsin perustajia sekä monia verkkolehden tekniseen toimittamiseen osallistuneita henkilöitä ja eritoten juttujen lähettäjiä/kirjoittajia näiden 11 vuoden aikana. Suuret kiitokset lehden lukijoille ja kommentoijille.

Keväällä 2020 Värtsin 10 vuotis syntymäpäivät jäivät koronaviruksen varjoon, eikä niitä pystytty juhlistamaan Värtsiläpäivienkään aikaan millään tavalla, koska pitäjäjuhlia ei voitu pitää. Katsotaan tulevan kesän tilanne: suunnitelmissa on järjestää lukija/kirjoittajatapaaminen Värtsiläpäivien yhteydessä.

Värtsilän Pitäjäyhdistys ry

Otto Rummukaisen stipendirahaston hallinnoija
Värtsi verkkolehden kustantaja

Matti Jaatinen
puheenjohtaja

5 comments for “Värtsi lehden täyttäessä 11 vuotta

 1. Paljon onnea ja menestystä sekä pitkää ikää kaikille kirjoituksessa perustellusti ja kunniakkaasti esille otetuille:
  – Otto Rummukaisen stipendirahasto,
  – Värtsilän Pitäjäyhdistys ry ja
  – Värtsi-verkkolehti 11 v sekä
  – lehden perustajat ja ylläpitäjät!

  Kiitos teille kaikille arvokkaasta kotiseutuamme palvelevasta työstä.

 2. ”ja eritoten juttujen lähettäjiä/kirjoittajia näiden 11 vuoden aikana.

  Suuret kiitokset lehden lukijoille ja kommentoijille.”

 3. Onnea ja menestystä Värtsi- verkkolehdelle ja ylläpitäjille. On mielenkiintoista lukea lapsuusajan paikkakunnan kuulumisista. Kiitos!

 4. Tämän jutun yhteyteen sopinee kommenttini:

  Tänään tulee kuluneeksi 65 vuotta Lauri Emerik Uskin lähtösaarnasta. Samassa jumalanpalveluksessa oli myös konfirmaatio. Paikalla oli – noin 500 seurakuntalaista – ehtoollisella kävi 25 rippikoululaista ja 99 aikuista.

  Uskia seurasi kirkkoherran virkaan Leino Hassinen, josta eläkepappina tuli Inkerin kirkon piispa.

 5. Ensi maanantaina 3.5.2021 tulee kuluneeksi 11 vuotta siitä kun Värtsi Värtsilän verkkolehti on perustettu.

  Onnea Värtsille ja Hyvää jatkoa!

  Kiitoksia kuluneista vuosista🌹

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *