Kutsu medialle – Majatalo Raja avautuu huhtikuun kuluessa

Tohmajärven Värtsilässä sijaitseva majoitusliike jatkaa tästä eteenpäin nimellä Majatalo Raja. Tavoitteena on avata ovet majoittujille 15. huhtikuuta.

Kunnan omistamassa kiinteistössä uusina yrittäjinä aloittavat kontiolahtelainen yrittäjä, liikkeenjohdon konsultti Päivi Korhonen ja olympiavoittaja, europarlamentaarikkonakin tutuksi tullut Marjo Matikainen-Kallström.

Hotellimaisesta konseptista luovutaan. Majatalo Raja tulee toimimaan bed & breakfast –periaatteella eli tarjoaa majoituksen ja aamiaisen.

Mistä Majatalo Raja ammentaa ideansa ja ilmeensä? Miksi yrittäjät päätyivät perustamaan majatalonsa juuri rajavyöhykkeen tuntumaan? Keitä majoitusliikkeen toivotaan kiinnostavan, mistä se saa asiakkaansa – ja millä konsteilla?

Kutsumme median edustajat tutustumaan majataloon ja sen yrittäjiin keskiviikkona 7. huhtikuuta 2021. Kahvittelun äärellä kerromme majoitusliikkeen taustoista ja konseptista klo 11-13. Lämpimästi tervetuloa!

Korhonen ja Matikainen-Kallström ovat M&P Development Oy –yrityksessään osakkaina tasaosuuksilla 50/50%, toimitusjohtajana Päivi Korhonen.

Tiedustelut Päivi Korhonen p. 050 3030 229

  050 552 4433Majatalo RajaHopeakalliontie 382655 Värtsilä
terveisin
Sarah Laukkanenviestintä PDGE OyProject Development Group Europe

Share

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *