RajanRyssäyksen myyntitori Niiralassa 22.8. klo 9-14

Värtsilän Pitäjäyhdistys, Itähuolinta ja Tohmajärven kunta järjestävät 22.8.2020 klo 9.00-14.00 perinteisen Rajanrysäys-torin Niiralassa Itähuolinnan ja kahvila Eljan piha-alueilla osoitteessa Kauppatie 4a Niirala. Toritapahtuman tämänvuotisena teemana ovat erityisesti lapset ja nuoret ja pyrimme ottamaan ohjelmassa huomioon tämän.

Taikuri Puijon Paroni esiintyy klo 11 ja klo 13.

Toritapahtuman tarkoituksena on myös ihmisten kohtaaminen ja yhditysten ja järjestöjen toiminnan esille tuominen. Toivomme, että tuottajat, yhteisöt ja yksityiset henkilöt toisivat myymisiään myös esille torille. Toripaikat ovat ilmaisia; myyjien on tehtävä paikkavaraukset etukäteen 14.8 mennessä Marita Määttäselle.

Muistutuksena, että yksityisen henkilön, yhdistyksen tms. vastaavan ei tarvitse tehdä ilmoitusta tilapäisestä, vähäriskisestä elintarvikkeiden myynnistä tai tarjoilusta; kuten makkaranpaisto tai kahvitus.

Iltatorien markkinointi, järjestyksen valvonta, lupa-asiat, vastuuvakuutus, ensiapu, ja ohjelmissa tarvittava tekniikka, sähköt ja ohjelmasisältö ovat järjestäjien vastuulla ja hoidettavana.

Noudatamme THL:n suosituksia ja ohjeita, sekä Suomen valtion antamia erityisohjeita tapahtumajärjestämisessä liittyen korona-epidemian aiheuttamaan tilanteeseen. Jokaisen on huolehdittava käsihygieniasta ja turvaväleistä ja sairaana ei saa tulla paikalle. Seuraamme viranomaisten ohjeita. Myyjät huomioikaa pisteillänne käsihygienia esim.käsidesin saatavuuden suhteen.

Tervetuloa – Torilla tavataan!

Ystävällisin terveisin ja lisätietoa asiasta,

Aulis Hämäläinen Tapahtumakoordinaattori 2020

045-875 9061 / apernomi@gmail.com

HUOM!: Paikkavaraukset torille:

Marita Määttänen 050-3042630 / marita.maattanen@itahuolinta.fi

Rajanrysäys jatkuu iltatapahtumana klo 18.00 alkaen Värtsilässä Pitäjäyhdistyksen, kesäteatterin alueella. Luvassa bändejä, Pin up-tyttökisa, harrasteautoja!

Kaikki oikeudet muutoksiin pidetään, järjestävä organisaatio.

Share

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *