Koronavirusepidemiaan varaudutaan lisäämällä myös vainajien säilytystiloja

Kotiseutu uutiset 23.4.2020

Liperissä ilmestyvä Kotiseutu uutiset uutisoi torstaina 23.4. yllä olevalla artikkelillaan.

Otsikkoteksti on Siun soten tiedotteesta

3 comments for “Koronavirusepidemiaan varaudutaan lisäämällä myös vainajien säilytystiloja

  1. Aika kolkkoa tekstiä tuossa lehti-ilmoituksessa. Kun ei enemmälti lue lehtiä eikä jaksa kuunnella kaikkia uutisia, niin sitä kuvittelee, ettei tuo korona taida meitä täällä täällä syrjäisessä Suomessa koskeakaan. Nyt vainajakontteja pystytetään niin lähelle, että melkein ikkunasta näkee.. Onhan ne arvokkaat väliaikaiset säilytystilat, mutta turha sinne on ehdoin tahdoin hakeutua. Yritetään itse kukin pitää itsemme terveinä. Nokka tuuleen ja mieli virkeänä

  2. Keskussairaalan Tikkarinteen puolella näyttävät nuo kylmäkontit jo olevan. Kun aamuisin menen kävelylle alas Tikkarinnettä, koronatestikyltit ja -kontit kertovat konkreettisesti, että olemme keskellä koronaepidemiaa. Varovainen kannattaa nyt olla.

  3. Kylmäkontit on paikallaan keskus-sairailoissa. Korona on meillä läsnä ja pyritään myös me tavikset estämään sen leviämistä. Talvisodan henkeä tarvitaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *