Valtaako villieläimet hiljenneet kaupungit?

Koronavirus on hiljentänyt lähes koko maailman, Villieläimet tulevat korvat höröllään ihmettelemään miksi täällä on niin hiljaista ja tuoksutonta. Helena Sallinen lähettää Espanjan karanteenista terveisiä lähes päivittäin. Ensimmäisinä päivinä lapset alkoivat järjestää ajan kuluksi kotihauskaa. Sitten muusikot alkoivat julkaista albumeitaan verkossa. Jopa poliisit kiertävät tyhjillä kaduilla esittämässä viihdytys ohjelmaa parvekkeilla kuunteleville ihmisille.

Nyt viime päivinä on näytetty videoita eläimistä , joita on tullut kaupunkeihin. Laitan oheen joitakin Helenan kuvankaappauksia

Mitähän villisiat tästä nuolevat
Villikauriit ovat löytäneet mukavia “vuorenrinteitä” keskeltä kaypunkia
Kettu on tainnut varata tämän kadun itselleen , kun kulkee puu puulta merkkaamassa
Nämä leppäkerttulaumat liikkuvat kaupungeissa. Tulee mieleen, että nuoleskeleeko ne niitä koronantorjunta ruiskeita joka paikasta.
Share

3 comments for “Valtaako villieläimet hiljenneet kaupungit?

 1. Tuula
  23.4.2020 at 22:15

  Hyi kauhistus. Ei ole mun juttu.. Vaan jokohan sitten täällä meillä ihmisiä isommista kaupungeista rupeis muuttamaan maaseudulle?

 2. Poikamies kolmannessa polvessa
  24.4.2020 at 6:21

  Muutama ouvvon näkönen kaksjalakanen hiipparihan tuolla jo käyskentel, en tiiä mikä, mutta pitää kahtoo lintukirjasta jos sieltä löytys:-)

 3. Alpoaatos
  25.4.2020 at 9:14

  Suomalaisen Iltalehden artikkelissa 27.3.2020 “Luonto ottaa tilan takaisin, villieläimet valtasivat Euroopan suljetut kaupungit” näyttäisi olevan samoja kuvia. Näitä korona-aihepiiriin kuuluvia virallisia, sekä kotivideoita alkaa olla mm YouTubessa pilvin pimein.

  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/1b0162c3-f775-4852-811a-996d4cad7f74

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *