6 comments for “Sana on vapaa. Viikko 15/2020

  1. Tänä vuonna tulee toisenlainen pääsiäisen aika. Perinteisesti juhlapyhät ovat olleet svun kokoontumis ja tapaamis tilaisuuksia pääsiöisen hengellistä puolta unohtamatta. Teemana nyt onkin pääsiäinen yksin tai puolison kanssa ja meneehän se niinkin. Mutta olisi ollut mukavaa tavata jälkikasvuaan ja lapsenlapsia. Viruskaranteenin vallitessa valmistelen pääsiäisen vieton pienimuotoisesti, muuta pienimäärä herkkuja on silti paikallaan.

  2. Jospa tämä ”hiljainen viikko” pistää miettimään, että kaikki ei taida sittenkään olla meidän vallassamme.. ”korkeemmas käres” sanottiin Tunemattomassa sotilaassakin

  3. Minkälaista on olla Korkeemman kädessä. Halusin kirjoittaa tästä, tiedän ettei se ole mieluista luettavaa kaikille. Kuitenkin on kaikkien tehtävä oma ratkaisu, mihin on matkalla. Oma siskoni parhaillaan on etsimässä porteilla, kuolema odottaa oven edessä, eikä ole tietoa uudesta kodista. Minulle lankesi arpa hyvästä maasta.Lähdin kotoani Jumalaa pakoon.Ensimmäisellä asunnolle matkalla Jävenpäässä, oli tien vieressä suuri taulu,jossa luki, valmistu kohtaamaan Jumalasi. Vihasin tuota ajatustakin, en ollutt valmis mihinkään. Vihollinen otti minut kurssille, juopottelu,tupakka,ja tykötarpeet oli mukana.Kymmenen vuotta kesti ennenkuin oli aika kohdata hänet. 48 vuotta on siitä kulunut. Ei minusta tullut pyhystä, vaan pelastettu syntinen.Tämä aika on ollut ihanaa aikaa minulle ja perheelleni.Pitäperjantai oli se päivä kun minulta Herra otti yhdellä kertaa tupakan ja alkoholin halut.Jeesus voi pelastaa sinutkin, vaikka oletkin hurskas.

  4. Sana on vahva, vaikka ei olisi voimasana.

    Edellisissä kommenteissa löytyy ajattelemisen aihetta, varsinkin näin nykytilanteessa ja pääsiäisen alla.

  5. Videopuhellen yhteyksiä pidetään. Otetaan askel tulevaisuuteen. Ikääntyminen ei estä uuden oppimista. Meillä perhe ei voi kohdata kokonaisena pääsiäisenä, kun maakuntaraja on välissä. Hyvää Pääsiäistä ja liikunta luonnossa luo iloa elämään.

  6. Tarina. Jos suomalainen on kurki ja jäinen suo on korona virus. Lainaan vanhaa sanontaa tässä yhteydessä. Ennen suo sulaa kun kurki kuolee.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *