Perez sai kulkuluvan

Helena Sallinen lähetti Espanjan terveisiä

Perez- hiiri vastaa suomalaisten hammaskeijua. Hän käy hakemassa irronneen maitohampaan lapsen tyynyn alta ja laittaa palkaksi kolikkorahan.

Perez- hiiri ja repullinen maitohampaita

Espanjan lapset ovat olleet huolissaan kun kaduilla on ulkona liikkumiskielto eikä Perezkään voi tulla lasten luokse. Lasten vaatimuksesta Poliisi on nyt myöntänyt Perezille liikkumisluvan. Se on kerrottu tiedotusvälineissä.

Perez tulee taas ensi yönä hakemaan hampaan

Perheet pitävät kotihauskaa parhaansa mukaan ja välittävät videoita toisilleen. Perez on tuonut hammasrahan. Tässä ensin pelleillään jauhonaamioilla ja sitten päästään jatkamaan leipomista

3 comments for “Perez sai kulkuluvan

  1. Helena, mitkä noitten lasten nimet ovat? Siellä on varmaan tarinoita, mitä tuo Perez hiiri tekee noilla hampailla. Tuossakin kuvassa hampaita on jo reppu kukkurillaan

  2. Hola , Hola ! Lapset ovat ” yhen miun tytön ” mussukoita . Azahara 3v ja Salvador , Salvi 5 v .
    Salvi on nyt se hampaaton ja kun terhakkaasti nytkytteli hampaansa pois , tietysti Perez Hiirulainen oli piipahtanut tyynyn alla , ja lantti tuli ! Lapset voivat toivoa suosituksen , mihin käyttöön hampilit menee : vanhushiirten tekareksi ,koruiksi etc. ,ja hiiret tietysti aina tarvitsevat rappusmateriaalia ,rappusethan yltää kuuhun , kun se tietenkin on juusto ! Ja Ratonsito Pereziä ei koronatkaan haittaa , hänellä on poliisilta virallinen liikkumislupa !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *