10 comments for “Viikon puheenaiheet 6/2020

 1. Sakari H
  3.2.2020 at 17:19

  Voiko parempaa olla.
  Kiitos kuuluu Värtsille ja Värtsilälle!

  https://www.youtube.com/watch?v=Drq_E3u_e1E&feature=share

 2. erkki lintunen
  3.2.2020 at 21:36

  Kiitos, Sakari H! Olet todellinen värtsiläinen! Asuinpaikka ei ratkaise.

 3. Sakari H
  4.2.2020 at 8:44

  Mahtoiko syntymäpaikasta olla etua?
  Varsinkin, jos se on Värtsilän Kaustajärvi.

  Sain siis hyvät arvostelut, mutta tuomarikin taisi olla liian jäävi siitä naapurista.

 4. Alpoaatos
  4.2.2020 at 10:02

  Nyt täällä Itä-suomessa on ihan niinkuin tähän aikaan vuodesta pitääkin olla. Lunta oli tuiskuttanut tielle pieniä kinoksia. Eikös ne harjapurut pitäisi ollakin näin helmikuulla.. ihan on päässyt vesisateessa unohtumaan. Ja harjapurkujen aikaan matikan kutu. UUtisista näin ilmoituksen, että matikkapilkkikilpailu onkin tulevana torstaina. Toisessa uutisessa paljastettiin tieto että täällä päin Suomea ajetaan vanhimmilla autoilla. Keski-ikä noin 14 vuotta.. Ihan hävettää, minäkin ajan tällä viikolla vanhemmalla autolla kuin viime viikolla

 5. Pakarinen Pentti
  4.2.2020 at 12:00

  Värtsilän Kaustajärvellä savusaunassa syntyneenä kitskua hengittäneenä,
  en ole itse huommannut että onko siitä mitään hyötyä ollut.

 6. Alpoaatos
  7.2.2020 at 20:30

  Olen kuunnellut ja katsonut uutiset aamulla puolenkymmentä kertaa ja illalla arviolta yhtä monet, joka kerran samat tarinat.

  Tänään toistettiin metsän kuvaa ja selitettiin, että valtio ehkä alkaa maksaa metsänomistajille hiilen säästämisestä metsässään. Vaikka kuuntelin uutisen kymmenkunta kertaa niin ei siinä sanottu selvästi mitä se tarkoittaa. Selkokieliset uutiset jäi väliin, siinä olisi ehkä kerrottukin suomeksi, tai sitten vain sama hitaasti.

  Ihan ottaa pattiin tällainen uutisointi. Kun keksitään joku hieno muotisana niin siitä väännetään uutinen ja jonkun aikaa sitä lööppiä toistetaan , kunns keksitään taas joku uusi lööpin aihe.

 7. irene peuhkurinen
  8.2.2020 at 8:32

  Oiskohan niinn, että uutislähetyksiä tulee liian usein. Vaikka maailma on iso, merkittäviä tapahtumia ei ole useinkaan. Vain ne iänikuiset sodat.Lähetyksiä ei uskalleta harventaa, koska kaikki eivät olisi paikalla , kun ne ainoat lähetykset tulevat.

 8. Alpoaatos
  8.2.2020 at 11:01

  Suomi on niin pieni maa, ettei tänne uutusiin mahdu kuin yksi asia kerrallaan. Sitä vatvotaan niin kauan kunnes uutiskynnyksen ylittää seuraava lööppi.

 9. Kalevi Tikka
  8.2.2020 at 11:36

  Tuohon Alpon mainitsemaan asiaan on olemassa yksi helppo keino. Pitää ruudun pimeänä silloin ei harmita jatkuvat toistot. Voin suositelle jos on tympääntynyt TV uutisiin.

 10. Alpoaatos
  8.2.2020 at 13:25

  Katsos, Kalevi, kun otsikkona on ” Viikon puheenaihe” eikä täällä Värtsin palstallakaan juuri kukaan ole nykyisin mistään mitään mieltä, niin jos vaikka yrittäisin jotenkin härnätä mielipiteitä esiin.

  Aamuisin tuorepuuron rauhallinen pureskelu vie aikaa ainakin muutamien valtakunnan uutisten ajan ja välillä ehtii kuunnella Pohjois-Karjalan uutiset radiosta. Sieltä pitäisi saada kattava kooste tärkeimmistä uutisista sekä säätiedot ympäri maapallon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *