7 comments for “Hirvipeijaiset la 23.11.2019

 1. Jahas, huomaan että siellä Värtsilässä mässäillään juuri parhaillaan hirvipeijaisissa.. Kateeksihan se käy, ei voi mitään. Kerran olin kuokkavieraana Värsilän hirvipeijaisissa kun ne oli silloisella urheilutalolla. Eivät käskeneet pois ja sain vielä ostaa hyvän lihapaketin.
  Pitäkäähän hyvät kemut.

 2. Luepa Alpo otsikon päiväys tarkemmin; nyt elät valitettavasti viikon verran etuajassa. Hirvisopalla lihotetaan itseämme vasta ensi lauantaina.
  Tervetuloa syömään!

 3. Laitahan Alpo kalenteri ajan tasalle…

 4. Oho.. katos kehnoo..Olipa hyvä kun en lähtenyt kuokkimaan.

 5. Aina on jäänyt menemättä kun ei tämä tieto ole koskaan tavoittanut minua

 6. Jos jollakin on ja toivottavasti mahdollisimman monella on oikeasti sekä halu että tarve osallistua koko kylän yhteisiin juttuihin, jotka vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen järjestetään aina jokseenkin samana ajankohtana, niin hän kyllä pitää siinä tapauksessa sekä itsensä että läheisensä ajan tasalla eikä jää edes odottamaan ainakaan mitään henkilökohtaista informointia.

  Ihmettelen jälleen erittäin paljon tuota S.L:n kommenttia, joka ei tosin ole muistaakseni edes ainoa laatuaan. Tästä peijaisruokailusta on aina ilmoitettu ja ilmoitettiin tälläkin kerralla erittäin hyvin, kiitos siitä järjestäjille eli Värtsilän Riistamiesten hirviseurueelle. Itse en yhteensattumien vuoksi voinut nyt valitettavasti osallistua tapahtumaan, mutta vaimoni Paula kävi syömässä ja kertoi väkeä olleen ”tuvan täydeltä”.
  Todennäköisesti sieltä siis puuttui vain kaksi ihmistä, minä joka en päässyt ja Sauli joka ei tiennyt! 😄

 7. hyvin viestit ovat pelanneet.. minäkin meinasin tulla ovelle jonottamaan jo viikkoa eikaisemmin. Olen saanut aikoinaan viestimiehen soytilaallisen koulutuksen. Siellä painotettiin, että viestin perille menossa on kaksi oleellista asiaa, lähettäminen ja vastaanottaminen. Jos jompikumpi tupeksii niin viesti ei mene perille. Joskus jää sopat syömättä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *