5 comments for “Viikon puheenaiheet, vko 33/2019

 1. Kuluneen viikon säätilasto:
  Ylinlämpö = +21 Alin = +3 astetta. Keskilämpö= +12,4 astetta.
  Sademäärä 4 mm. Pilvisyys kokoviikon puolipilvistä. Tuuli: Heikkotuulista 6 pv, Kohtalaista tuulta 1 pv.
  Tulevlle viikolle luvassa ainakin kolmena päivänä kuurosateita. Lämpötilaennuste 12 – 20 astetta.

 2. Värtsiläviirejä on jälleen saatavana kylätalolla.Hinta 70-75 € kpl.

 3. Suomi tarvitsee taas ajattelijoita, sekä määrätietoisia toimijoita. Suomi kuuluu länsimaisen kulttuurin piiriin ja pidetään siitä kiinni. Yksinvaltius ja pakko saa Suomalaisen takajaloilleen.

 4. Ajatuksi valtion budjetista: Jos minä en selviä osakseni tulevista töistä, palkkaan siihen jonkun ( Värtsilästäkin löytyy erinomaista apua esim Artturi Väyrynen, Kaisa Jormanainen ). Tietysti maksan heille ITSE. Jos ministeri ei selviä töistään, hänkin palkkaa avustajan, mutta palkan maksamme ME verojen muodossa. Vähintä olisi, että avustajien plkat maksettaisiin puoluetuesta. Kyllä se on niin helppoa tuhlata muiden rahoja.

 5. Kyllähän se monia järkytti tämän nykyisen halituksen avustajien lisääminen. Samoin nyt esillä oleva puoluetuen korottaminen. Mitenkähän siitä pääsis eroon, jos ei halua maksaa puoluetukea millekkään puolueelle?

  ”Suomen eduskunta hyväksyi puoluetuen 14. joulukuuta 1966 äänin 127–53 ja se otettiin käyttöön vuoden 1967 alusta lukien. Asiaa olivat ajaneet niin sanotut kansanrintamapuolueet eli SDP, Keskustapuolue ja SKDL”

  Ai niin. Täällähän ei saisi politiikkaa..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *