Pohjois-Karjalan rajavartiosto tiedottaa 29.5.2019

Niiralan rajatarkastusaseman päärakennuksessa suoritetaan rajatarkastuspisteiden muutos- ja kunnostustöitä 3.-7.6.2019 välisenä aikana

Niiralan rajatarkastusaseman päärakennuksessa suoritetaan rajatarkastuspisteiden muutos- ja kunnostustöitä 3.-7.6.2019 välisenä aikana, jonka vuoksi osa rajatarkastusaseman päärakennuksen sisätilojen rajatarkastuspisteistä on poissa käytöstä.

Muutostöillä on mainittuna ajankohtana vaikutuksia rajanylitysliikenteen opastus- ja ohjausjärjestelyihin. Muutokset vaikuttavat maahan saapuvaan liikenteeseen arvioilta 3.-5.6.2019 välisenä aikana sekä maasta lähtevään liikenteeseen 5.-7.6.2019 välisenä aikana.

Maahan saapuvan ja maasta lähtevän henkilöliikenteen rajatarkastukset suoritetaan kunnostustöiden aikana kaistatarkastusrakennuksissa ja kaistatarkastuspisteissä. Raskaanliikenteen kuljettajien rajatarkastukset suoritetaan kunnostustöiden ajan entiseen tapaan päärakennuksen sisätiloissa.

Matkustajia pyydetään huomioimaan rajanylityspaikalle saapuessa muuttuneet tilapäiset opastusjärjestelyt.

Lisätietoja tarvittaessa antaa rajavartioston apulaiskomentajan sijainen majuri Aarne Tiainen, puh. 0295 423 000.

Kunnostustöiden ollessa käynnissä, vallitsevasta tilanteesta lisätietoja antaa Niiralan rajatarkastusaseman vuoropäällikkö, puh 0295 412 370.

Share

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *