Jumppaajat yli 65 v.

Nyt ihan ”tuoreeltaan” kirjottelen Teille kaikille tarinan tästä (tiistai) päivästä!

Kyllä myö vuan ollaan aktiivissii tiällä kulumilla! Nimittäin tänään oli jo neljäs kerta kokoontua yli 65 vuotiaiden jumppatuokioon. Ensin ei meinannut löytyä sellaista paikkaa mikä olisi esteetön tila. Sitten kekkasin, että voisihan sitä kysellä kunnasta hotelli Joen tiloja, kun siellä ei ole nyt toimintaa. Niinpä sovittiin eka tapaaminen sinne ja saatiin vielä vieraaksi uusi kehittämispäällikkö esittäytymään meille.  Siellähän myö eka kerta ja seuraavakin kokoonnuttiin, mutta sittenpä rupes tilat käymään ahtaaksi. Kun meillä ei ole enää pitkään aikaan ollut ”urkkataloa” niin piti panna ihan ”mietintämyssy” piähän ja keksinpä sitten kysellä naapurin tytöltä, että mitenkähän paljon siellä Värtsilän koululla on oppilaita ja mahtaskohan sinne mahtua. Kun tämä pieni koululainen kertoi,että soittele vaan johtaja opettajalle, teinkin niin ja tänään oltiin jo toinen kerta koululla kello 12. Meitä liikunnan harrastajia oli yllättävän paljon, 24 henkeä. ihana asia oli kun saatiin Katri Hirvonen vetämään meille tunnin verran tuolijumppaa, mikä sai meidät vetristymään mukavasti. SPR:n Tohmajärven osaston järjestämänä saatiin vielä kuunnella ja keskustella lääkkeiden käytöstä, säilytyksestä, sekä vanhentuneiden lääkkeiden hävittämisestä. Päivä oli oikein onnistunut. Kiitos kaikille! Ensiviikon tiistaina tutustutaan ja saadaan ohjeita kuntosalilla kello 12 ja kello 13. ( porukka jaettiin kahteen ryhmään kun kuntosali on niin pieni). Siis 23.4. ollaan kahdessa ryhmässä, mutta sitten sen jäläkeen tiistaisin kokoontuminen on klo 14 koululla.
Jatkossa pyrimme kokoontumaan Värtsilän koululla aina tiistaisin klo 14. Tervetuloa mukaan!
Terveisin Lea
Share

3 comments for “Jumppaajat yli 65 v.

  1. Siis, jatkossa tapaamiset on kello 14!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *