58 comments for “Viikon puheenaiheet viikko 9/2019

  1. Poikamies paljasti naurettavia tietoja.

  2. mitä eroa on lyhtypylväällä ja juha sipilällä.lyhtypylvään päässä näkyy valoa

  3. Nimimerkki ”pera” ei ilmeisesti ole tavannut Juha Sipilää. Hän vain kulkee lyhtypylväiden alla. Kiitos kuitenkin, kun kerroit itsestäsi. Jos Sipilä – tai hänen mielipiteensä – kohtaa Sinut jonakin hämäränä hetkenäsi, laita suojalasit päähäsi, ettet häikäisty.

    Tänään Suomi-radiossa klo 14 on vaaratilanne – pääministerin haastattelu. Ole varovainen. Kuulosuojaimet – ovatko pöydällä?

  4. Jos nyt poliitikot alkavat näissä vaaleissa politikoimaa on se virhe järjen soljuttajan silmissä. Suomi tarvitsee yhteisymmärrystä. Yhdessä katsotaan kohden tulevaa ja jokainen joka järjellä ajattelee pyritään ylilyöntejä hillitä. Ollaan yhtenäinen Suomi tuetaan toista rinnalla kulkien.

  5. Kaivoon menee tarinani. Autiontilan kaivoon voi tämän lehden toimittajakin vajota, kun luonto on naamionut käsin kaivetun kaivon.

  6. Liikaa lausun monen mielestä runon muotoista liturgiaa. Sisään syntymässä tarinoiden kertomisen lahja on sisääni rakennettu: Onko se lahja vai Rasite? Tämän taipaleen jatkan Tyyne tätini perinteen jatkajan.

  7. nyt siitä sipilän neroutesta on saatu nauttia täysin rinnoin.turussa.oulussa ja nyt helsinkin haagassa.sopis lapsille satusetäks tarinoita kertoilemaan niin kuin aikoinaan markus setä ylen radio ohjelmissa.

  8. En ole kirjoittanut mitään Sipilän ”neroudesta”. Pysytään asiassa eikä lotostella niinkuin politiikassa. Vain sillä tavalla voi muodostaa kantansa oikealla tavalla ja äänestää vastuullisesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *