Pikku-Keijun toivotukset ja kiitokset

Pikku-Keiju haluaa kuvien myötä toivottaa värtsiläisille oikein Hyvää Joulua ja kiittää erityisesti Pekka Kunnasta ja Timo Koljosta hyvästä paloturvallisuus esityksestä ja vierailusta.
Kiitokset Rajavartiolaitokselle käynnistä ja toiminnan esittelystä.
Kiitos Värtsilän Pitäjäyhdistykselle, että olemme saaneet piipahdella kylätalolla ja pihapiirissä retkeillen.
Kiitokset talkkari Jannelle ja kumppaneille meidän hyvästä huolenpidosta.
Värtsilän MLL.yhdistykselle kiitos lahjoituksista.

Naapurit ja kyläläiset teille lämmin kiitos käynnistä avoimien ovien päivänä.

Volume male enhancement Pills Review male enhancement – Does male enhancer It Really male enhancer Increases Volume male enhancement ?Are you looking to male enhancement increase male enhancement male enhancer male enhancer the volume male enhancement of your semen? Do male enhancer you male enhancer male enhancement want your ejaculation to male enhancement be humongous?If the answer to the above two male enhancement questions is male enhancement yes, then you should male enhancer definitely read this male enhancer Volume male enhancer male enhancer Pills review till the very end.As I have male enhancer shared my personal experience male enhancer male enhancement male enhancement in this Volume Pills review. At the male enhancer same male enhancer time, I male enhancement have tried to cover some basic information about this male enhancer dietary supplement.You would be able to know male enhancer what are Volume Pills? How do they work? male enhancement What are the ingredients involved in the male enhancement male enhancement production? And of course, my personal consumption journey.

Yhteistyö terveisin
Pikku-Keijulaiset

Ohessa valokuvia meidän syksyn toiminnasta.

Kuvat ja tekstin lähetti Pirkko Löppönen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *