4 comments for “Hirvipeijaiset la 24.11. klo 12

 1. Olis kyllä mahtavaa joskus maistella hirveä, mutta se on lähinnä ökyrikkaiden suurtilallisten herkku. Me työttömät syömme makaronia

 2. Jos olet se Sauli jonka arvelen olevan, niin yllä oleva kutsu koski ehdottomasti ainakin kyläläisen ominaisuudessa myös Sinua.
  Hirvenliha on kieltämättä harvinaisempaa herkkua meille, ketkä emme sitä itse metsästä mutta juuri siitä(kin) syystä näitä peijaisia pidetään syksyisin miltei joka kylässä.
  Paitsi että niissä pystyy ilmaiseksi syömään, niistä voi myös ostaa lihaa kotiin viemisiksi. Minkäänlaiseen katkeruuteen ei siis liene todellista syytä, vaikka se eri muodoissaan niin helposti pyrkiikin aika ajoin meitä itse ketäkin ja siinä sivussa myös läheisiämme myrkyttämään!

  Kiitos Riistamiehille ja Ravintola Kotipirtille jälleen kerran makoisista tarjoiluista!

 3. Täytyy myöntää että erinomaista oli hirvi näin sopaksi laitettuna. Olenkin sitä mieltä tällaisiin peijaisiin nimenomaan kuuluu tällainen ruoka.
  Tekisi mieli kommentoida tuota eka puheenvuoroa . En tiedä mitä se ökyrikkaus oikein on kun itsekin olen vain ( toivottavasti) henkisesti rikas vaikka pikkupalan metsää omistankin ja siitä hyvästä syön tarjottua soppaa kiitollisella mielellä.

 4. Minä Värtsilän Riistamiesten kairojen kulkija olen ollut jäsen 46-vuotta. Kaurilan erän hirvi käristys käytiin syömässä. Oli kiva keskustella metsästien kanssa ja hirvestä tehty käristys peruna muusin ja suppilovahvero pikkelsi, lantun kera oli onnistunut valinta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *