Sääperinjärven hoitonuottaus la 14.4.2018

Sääperinjärven hoitonuottaus lauantaina 14.4.2018 alkaen klo 7:00.

Poistettavaa kalaa halukkaille.

Järj. Uusikylä-Patsolan osakaskunnan hoitokunta

3 comments for “Sääperinjärven hoitonuottaus la 14.4.2018

  1. Olemme sillä vyöhykkeellä suomessa kun jäälautta hiljaa kulki ja kovan peruskallio päällä. Hiljaa mukaan lautta otti hiekkaa pieniä kivirakeita. Suli suurikin laatta hiekka kuorma mukana. Tuli harju muodostelmat, tuli punkaharjut tuli pieniäkin hiekkamuodostelmia. Jokaisella meillä luonnon kulkijalla on luonto lähellä ja läsnä. Luonnossa on ajatuksen aineksia. Vain luontoon ja metsään menemällä voi kokea, että ollaan osa luonnon kokonaisuutta.

    .

    .

  2. Paimenpojan. ^Ny metsä kirkkoni olla saa, voin täällä palvella Jumalaa j.n.e .^

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *