Huomio! Koululaisia ”suksimassa” la 24.2. klo 9-10

Tulevana lauantaina 24.2. Värtsilän koululaiset hiihtävät kilpaa koulun läheisyydessä Värtsiläntien varressa, rajavyöhykkeellä. Hiihdot alkavat n. 9.00–10.00 pakkaslukemista riippuen. Kilpasarjojen lisäksi osa oppilaista hiihtelee rauhallisempaan tahtiin retkisarjassa.

Autoilijat ja muutkin Värtsiläntiellä liikkujat huomioikaa tavallista vilkkaampi tienylitysliikenne lauantaina aamupäivän aikaan; pieniä, kilpailujännitystä potevia tai kaikkensa hiihtoladulle antaneita koululaisia on tietä ylittämässä. Lisäksi vanhempia, kotiväkeä ja kannustusjoukkoja liikkuu koulun ja hiihtoladun läheisyydessä.

Lauantainen koulu- ja työpäivä korvaa keväisen Helatorstain jälkeisen perjantain ja näin saamme toukokuulle neljän päivän vapaan.

Tervetuloa seuraamaan koulun hiihtokilpailuja! Näissä kisoissa suomalaisille tulee varmasti muitakin mitaleja kuin pronssia.

Vuokko Väänänen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *