Joulu alkaa rajalta 15.12.2017

Joulumieltä Värtsilään ja Sortavalaan
Joulu alkaa rajalta 15.12.2017

”Joulu alkaa rajalta” järjestetään tänäkin vuonna. Joulupukki ja pakkasukko tapaavat perjantaina 15.12. aamuyhdeksältä valtakuntien rajalla Niiralassa ja käynnistävät joulunajan juhlakauden molemmin puolin rajaa.
Kiteeläinen Tilausliikenne E. Karhu järjestää jo perinteisen joulumatkan Sortavalaan. Rajanylityksen jälkeen pysähdytään Värtsilän lastentarhassa ja tavataan lapsia.

Suomalainen joulupukki vie lahjoja paikallisille lapsille. Pukinkonttiin toivotaan lahjoituksina siistejä, puhtaita ja silitettyjä vaatteita 1-5-vuotiaille lapsille. Myös kouluikäisille sopivia lahjoja otetaan vastaan. Valmiiksi paketoituja lahjoja voi tuoda Tohmajärvellä Nurkkalaan, Itähuolintaan, Värtsilän kylätalolle ja Kiteellä Ketin toimistolle 14.12. asti.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä eri toimijoiden kesken: mukana järjestelyissä ovat KETI, Itähuolinta, Värtsilän pitäjäyhdistys, Tohmajärven kunta, Tilausliikenne E. Karhu sekä Raja ja tulli molemmin puolin rajaa.
Lisätiedot:
KETI Oy / Birgitta Väisänen, 040 120 6787
Tilausliikenne E. Karhu / Liisa Karhu, 050 536 6966

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *