Torinon käärinliina

Lienee pari vuotta siitä, kun dosentti Juha Hiltunen kertoi Värtsilässä Torinon käärinliinasta todistaen tieteen, historian ja Uuden testamentin valossa sen olevan aito ja oikea Jeesuksen hautaliina. Löysin tästä aiheesta mielenkiintoisen luennon, jonka on pitänyt pastori Esa Kokko. Jos sinulla on kiinnostusta ja aikaa, niin se luento on tässä. Todella mielenkiintoinen. Suosittelen.

 

Juha Hiltunen on myös julkaissut kirjan Valokuva Jeesuksesta? Torinon käärinliina tieteen, historian ja Uuden testamentin valossa” Kirjapaja 2009.

Erkki Lintunen

4 comments for “Torinon käärinliina

  1. Pastori Esa Kokon luento ei ole tässä. Se löytynee netistä, jos osaa oikein etsiä.mMutta Juha Hiltusenkin tarina kannattaa kuunnella.

  2. Jokunen päivä sitten telkkarissa oli ohjelma, jossa testattiin ”Torinon kääriliinan” tekemistä korkeajännitteisellä sähkövirralla. Sen pitäisi kuulemma onnistua. Tosin kokeilijat myönsivät ettei sellaista sähköä ollut Jeesuksen aikaan.
    Ei siitä kenenkään näköistä käärinliinaa kyllä tullut vaikka nyt oli sähköäkin tarpeeksi.

  3. Kiitos, Eira!!! Kyllä se on tässä. Mielenkiintoinen luento.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *