Talven taittuessa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tervehdys täältä Ilomantsintie varrelta. Ajellessa tuolla ilves loikki aika vauhdilla auton edestä tien yli, se kerkes taimikon suojaan ennenkuin sain tuon kameran kuvauskuntoon.Aikaa siinä menee noin 4-5sekkaa,ja pitää tuota vanhan-aikaista autoakin hallita seisahtumaan.
Jälkiä rupesin kuvaamaan niin ei ne oikein ilveksen jäliltä näyttäneet,oli kynnet esissä ja jäljet sekasin. Kyllä sillä kiire näytti olevankin.selvimmät kynsijäljet siinä kun oli tullut jäätyneelle tielle,metsään menojäljet olivat kovettuneessakin aurauslumessa uponneet jonkinverran. Jälkiä oisin varmaan luullut pienen suden jäljiksi.
Tässä vielä kuva variksesta,niitä ie oo näkynyt täällä metsäseudulla pariin -kolmeen kuukauteen,voi siis sanoa ensimmäiseksi muuttolintu havainnoksi.
Tuonne rantaan ne tulee kalakaveriksi kun pilkittelen Luutalahdessa.
Kevättä odotellaan täällä Luutalahdessakin.

 

terv:Kalle M. Väänänen

2 comments for “Talven taittuessa

  1. Mukavan rauhalliset keväthavainnot!

  2. Voihan harmistus kun auton ohjailu sotkee valokuvausta. Olen kuullut, että itsestään ajelevat autot levittäytyvät maailmalla. Eihän sitä tiedä vaikka Luutalahden baanallakin lähivuosina ajelisi tällaisia menopelejä. En kyllä tiedä ottaako se matkustajia kyytiin ja jos ottaa niin en taitaisi uskaltaa nousta kyytiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *