SYKSYN 2016 KUVASATOA

Kesällä ja syksyllä moni meistä on kerännyt satoa erilaisista marjoista ja sienistä. Kasvimailta, pelloilta ja puutarhasta on myös saatu satoa; viljaa, perunoita, porkkanoita, punajuuria, herneitä, salaattia, sipulia ja kurpitsoita. Kuka nyt mitäkin on viljellyt.

Seuraavissa syksyisissä kuvissa ei ole em. sadon kuvia, mutta on kameran muistikortille tallentuneina syksyn 2016 tunnelmia, siis kuvasatoa.

Vuokko Väänänen

Nyt, kun säätiedotus lupailee jo lumisateita on ehkä paikallaan vilkaista meneen syksyn sääilmiötä ja näyttävää syysluontoa. Sitä todella löytyy näistä lukijakuvista, joista tässä on ne kaikkein näyttävimmät. (Toimituksen mielestä) Leo O Härkönen.

syksyiset-vaahteranlehdet-odottavat-haravoijaamongolianvaahteran-syysvaria-illan-hamyssahanhet-saapuvat-ruokailemaankomea-pilvihukkusuon-maisemaa-sateen-jalkeen

3 comments for “SYKSYN 2016 KUVASATOA

 1. Kauniita nuo ruskan värit. Samoja sävyjä löytyy
  kukkakaupan krysanteemeista, joista ”keräsin”
  eilen kimpun silmän iloksi eräille tuttavilleni.

  Mutta enpä uskonut silmiäni kun vetäisin tänä aamuna
  rullakartiinin ylös: Talvi oli tipotiessään!

 2. Hauska otos tuo kermavaahto metsän päällä.

 3. Kyllä on kauniita syksyn kuvia. Täällä Itäsuomessa oli kyllä kaunis yhden tai kahden päivän talvi tällä viikolla. Oli lunta jäätä ja liukkautta, mutta olipa mukava kun oli pitävät nastarenkaat alla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *