Epäilty luvaton rajanylitys Värtsilässä

Pohjois-Karjalan rajavartiosto tutkii epäiltyä luvatonta rajanylitystä Tohmajärven kunnan Värtsilän alueella. Yhden henkilön epäillään ylittäneen laittomasti valtakunnanrajan Venäjältä Suomeen viikon 19 loppupuolella. Epäilty rikos tuli ilmi rajavalvonnan yhteydessä. Erilliseen tapahtumaan liittyen on otettu kiinni yksi ulkomaalainen henkilö, jonka mahdollista yhteyttä epäiltyyn luvattomaan rajanylitykseen selvitetään.

Pohjois-Karjalan rajavartiosto on aloittanut asian esitutkinnan nimikkeellä valtionrajarikos.

Lisätietoja antaa rajavartioston apulaiskomentaja, everstiluutnantti Marko Turunen, puh. 0295 423 002.

——————————————————————————————————————-

Tiedote löytyy myös internetistä: www.raja.fi/p-kr

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *