Taivaankappaleita

Tässä tänään kuvattuja taivaankappaleita. Aurinko,iltarusko-asennossa,luultavasti sumu ja savut suodattivat liikaa valoa jotta sain kuvattua tuon suuremmankin auringon kuvan. Siinä näkyy jopa pari auringonpilkkuakin sekä lepänurpuja. Kuvattu siis to 07012016. Samoin tuo ohkasempi kuunsirppi tänä aamuna, toinen on eilis aamuna siis 06012016. Ei tule aika pitkäksi kun laskeskelee noita pienempiäkin korj. etäisempiäkin taiv.kappaleita. Pitäs varmaankin välillä käydä lämmittelemässäkin ennenkuin ne on laskettu, ainaskin näillä ilmoilla.

Talvenselkää taitellessa Luutalahti 7.1.2016
Kalle M. Väänänen

DSCN1811 – kopio 107kt. -KMV-

DSCN1831 – kopio 113kt. -KMV-

DSCN1849 – kopio- 122kt. -KMV-

DSCN1854 – kopio- 158kt. -KMV-

 

 

7 comments for “Taivaankappaleita

  1. Kyllä tuo valokuvaus on taitolaji, varsinkin kuun ja auringon.. Kallella on taito hyppysissä.
    Mitenkähän moni minun laillani on yrittänyt kuvata kuuta ja aurinkoa kännykällä tai automaattikameralla eikä kuva juurikaan muistuta sitä näkymää minkä silmä muistaa nähneensä. Kyllä on paljon opettelemista

  2. Mainioita kuvia.Olen myös yrittänyt kuvata kuuta Se näytti nuppineulan päältä.

  3. Et Irene älynnyt kuvata sitä ”superkuuta” . Siitä sai sentään herneen kokoisen täplän. Ja ainahan niitä voi zoomata suuremmiksi, niin saa suuremman epäselvän täplän.

  4. Tosi hienoja kuvia! Näitä passais ihailla vaikkapa Ylen tai Mtv:n sääkuvissa.

  5. Upeita kuvia Kalle ! Kyllähän tällainen tavan tallaaja nuo livenä voi nähdäkin mutta että kuvata niitä… se onkin jo taitolaji !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *