Liikunnainen Joensuussa

liikunnainen
Värtsilän Kisan naisia oli 5.9. juoksemassa ja kävelemässä liikunnainen tapahtumassa Joensuussa. Reitti oli mukava, ja kaunis ja sää oli tosi kaunis.

Kolmetoista lähtijää oli ilmoittautunut matkaan, kolme oli estynyt lähtemään. Kuvassa naisilla on ihka uudet Värtsilän Kisan logolla varustetut pipot. Kuvassa on Mirja Varonen, Irma Suihko, Arja Miinalainen, Seija Karjalainen, Pirkko Partanen, Päivi Huotari ja Tiina Huttunen, kuvan otti Mirja Kinnunen. Tiia Kallio ja Emilia Reijonen hävisivät naisten joukkoon alku lämmittelyihin.

Tapahtumasta naiset saivat T-paidat ja ruusun ja halauksen maalissa, ja lopuksi oli hyvä keitto- ja salaatti tarjolla Kimmelissä. Tapahtumasta virisi keskustelu, ensi vuonna uudestaan.

Mirja Kinnunen

2 comments for “Liikunnainen Joensuussa

  1. Hyvä hyvä, ”Värtsilän tytöt”! Olipa kiva lukea osanotostanne, liikunnainen tapahtuma Joensuussa. Kohokohtana ne uuden uutukaiset Värtsilän Kisan pipot tyttöjen kutreilla. Kunnon keruuta ensi vuoden koitokseen!

    Toivottavat Hilkka ja Aarre Partane, entiset kisalaiset.

  2. Tytöt ovat hyviä ko kuvassa. Siihen kuvaan olisi pitänyt olla Kisan lippu vielä näkyvillä, kuten ennen aikaan tapahtumissa.
    Siitä juohtui mieleen onkohan tietoa missä päin sellainen edustuslippu lienee, joka hankittiin ja vihittiin käyttöön 80 luvulla. oli monissa suurtapahtumien paraateissakin mukana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *