Erikoisia juhannusvieraita

joutsenia vierailulla

Juhannuspäivänä tepasteli Jänisjoelta pari vierasta lapsineen pariksi tunniksi tutkimaan pihamaatamme. Vaikka pihamaalla oli liikettä, niin se ei joutsenparia poikasineen juurikaan häirinnyt. Mielenkiintoisintahan tässä on se, että pienten poikasten mukana olo kertoo joutsenparin pesivän Jänisjoella tai sen läheisyydessä.

joutsenia vierailulla2

 

Marjapensaiden antimet tuntuivat maistuvan kävijöille, mutta lähempää tuttavuutta eivät vieraat jääneet hieromaan, vaan jatkoivat matkaansa aikansa pihamaata tutkittuaan viereiselle pellolle.

Teksti ja kuvat: Markus Kontiainen

2 comments for “Erikoisia juhannusvieraita

  1. Olen just lähössä Markusta jututtamaan ihan muusta syystä. Olis ollut mukava tulla jo aikaisemminkin tuota joutsenperhettä samalla reissulla ihailemaan. – Muuten, näyttää lipputangon naru jo odottavan Värtsiläviiriä!
    Tilaus onkin sisällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *