Nurminen supistaa toimintaansa rajusti Niiralassa

Kuva: Nurminen Logistics

Logistiikkayhtiö Nurminen Logistics aikoo sulkea Niiralan sisäterminaalin Tohmajärvellä. Toimintoja suunnitellaan siirrettävän Luumäelle. Yhtiö aloittaa yhteistoimintaneuvottelut. Niiralasta vähennystarpeen arvioidaan olevan 9 henkilötyövuotta.

Lue koko uutinen Yle:n sivuilta.

Lähde: YLE Uutiset

Share

2 comments for “Nurminen supistaa toimintaansa rajusti Niiralassa

 1. Ei kiva uutinen! Merkit tosin olleet olemassa.

  Tässä on sitä kaivattua jättimarket tilaa tarjolla – Lidl…mitä kaikkia näitä olisikaan.

  Disa´s Fish, Laplandia Market mm. molemmat laajentaneet agressiivisesti sekä Nuijamaalla että nyt viime vuoden lopussa myös Imatra-Sveto rajalla.

  Jokohan nyt paikallisten, asianomaisten kanssa lähdettäis lobbailemaan ihan tosissaan; kunnat, maakuntaliitto, hankeimmeiset…

 2. Nurmisen saneeraus on meille kiistattomasti huono uutinen, mutta tieto siitä että kaakon rajakylät ovat nyt elävöityneet antaa ehkä meillekin pientä toivetta asiassa. Pitkäjänteistä uurastamista ja tietynlaista pelisilmää se kuitenkin ratkaisijan paikalla olevilta vaatii. Mm. ysitien remontti pitäisi saada nopeasti käyntiin.

  Nurmisen rakennushankkeet olivat minullekin parina kesänä varsin hyviä lähellä olevia työmaita. Sekä kokonaan uutta laajennusta että tulipalon jälkeistä jälleenrakennusta tehdessä ajoin lietevaunulla satoja kuutioita vettä Okkulanpurolta mainituille kohteille.
  Vettä tarvittiin sekä lattiavalujen alle tulevien sorakerrosten tiivistämiseen että pihamaiden pölynsidontaan. Työ oli tietenkin yksitoikkoista, mutta helppoa ja kyseessä oli varma maksaja; toimin siis molempina kesinä rakennusliikkeiden aliurakoitsijana.
  Haavereita sattui vain yhden rengasremontin verran; junavaunun tolppalangan pätkä – joita valitettavasti lojui siellä täällä – oli syyllinen vai minäkö lienen ollut syyllinen kun ajoin sen langan päältä??!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *