8 comments for “Viikon puheenaiheet, vko 2

  1. Vastaus tuohon Joukon kysymykseen= kyllä oon Ollin veli.
    Tänään pilkillä 25ahventa ja 1kpl särkiä,särki varattu syötiksi.
    Täälläpäin ainakin oli aika hämärä sumuinen päivä,muuten hyvä pilkitysilma,ei ollut viimaakaan juuri nimeksikään.Päivä on vielä aika lyhyt,mutta kevääseen päin ollaan menossa.

    terv:Kalle

  2. Tänään oli Kiteellä Pieni ele vammaisvaalikeräyksen ensimmäinen kuntakokous. Siinä päätimme muutamia keräyksen suorittamiseen vaikuttavia asioita. Pieni ele keräyksen tuotosta jää puolet kerääjäyhdistyksille ja toinen puoli keskusjärjestölle. Pieni ele tilaa keräys materiaalin kuten lippaat, esitteet ja julistetelineen paikallisten toimijoiden ilmoittamin määrin ja kustantaa ne.
    EU- vaalien äänestysaktiivisuus jää valitettavan alhaiseksi ja sitä kautta keräämisen tuotto varsin pieneksi. Ujo pyyntöni on kun käytte äänestämässä muistaisitte meitä kerääjäyhdistyksiä.

  3. Värtsissä ei ole (vielä) huomioitu erästä arvokkaan tunnustuksen saanutta värtsiläissyntyistä henkilöä; Kesälahden Maansiirto Oy:n hallituksen pj. Kalervo Jaatinen on valittu v. 2013 Pohjois-Karjalan Maakunnan kehittäjäksi.
    En tunne miestä henkilökohtaisesti mutta sillä perusteella mitä tiedän, hän edustaa ihmistyyppiä jota arvostan.

    Ensimmäisen kerran mainittu arvonimi myönnettiin muistaakseni joskus 1990-luvulla, silloin sen sai Tulikivi Oy:n toimitusjohtaja Reijo Vauhkonen.

  4. Jos kuka niin Kalervo ansaitsee tämän nimityksen.
    Jospa tässä menis myös onnittelut Majoisten
    Sukuseuran puolesta. Pj:Ilmari Majoinen

  5. Onnittelut meidänkin puolesta tomeralle ja osaavalle miehelle.
    Pusat Patsolasta.

  6. Kesälahden Maansiirto Oy on loistava esimerkki ”Arppen kaupungin” (!!!) mahdollisuuksista tulevaisuudessa selviytyä ns. rakennemuutosten myllerryksessä. Onnittelut esimerkillisen yritteliäisyyden vuoksi ja menestystä jatkossakin! toivottaa Kaustajärven kylältä Ierikka.

  7. Värtsilän messu su 12.1.2014 klo 13 seurakuntakodissa ja kirkossa.
    Ole reilusti utelias!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *