Lähikuvassa sorsat

Näistä kotini lähellä olevista paikoista Herttoniemen kartanonpuisto on ihan ykkönen. Monestakin syystä – kukkien, puiden, lintujen ja muistojen. Kävin puistossa ensimmäisen kerran 47 vuotta sitten. Kartanonpuisto on toinen olohuoneeni.

Puistossa on kolme pientä lampea. Kahdessa niistä on pieni saarikin. Ne ovat oivia pesäpaikkoja sorsille. Alkukesästä voi lammilla ja lampien rannoilla nähdä useampiakin sorsapoikueita. Eikä niitä voi olla kuvaamatta. Iso poikue on kuvattu 8.6 ja muut 19.6.

Siellä ne pikkuiset mennä vipeltää äidin perässä.   Kuvat Lissu

Siellä ne pikkuiset mennä vipeltää äidin perässä. Kuvat Lissu

Siskokset iltapäiväsiestaa viettämässä

Siskokset iltapäiväsiestaa viettämässä

 Siestan jälkeen uimaan

Siestan jälkeen uimaan

 Isäsorsa tunki melkein kameraan kiinni

Isäsorsa tunki melkein kameraan kiinni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *