Ruukinpatruuna

Tänään Kemiessä käydessäni tapasin yllättäen ruukinpatruunan, joka oli juuri ollut Kiteellä  hyvästelemässä kunnanjohtajan.  Menoa tuntui olevan ,  vaan ehti sentään pysähtyä seurakunnan tarjoamalle yhteisvastuun nokipannukahville .  Mikäli oikein ymmärsin on hän tulossa tervehtimään värtsiläisiäkin kunhan kiireiltään ehtii.

Nokipannukahvi ja vesirinkeli maistui patruunallekin.

Nokipannukahvi ja vesirinkeli maistui patruunallekin. Kuva SP.

Kake Päivänurmi mainiossa rooliasussaan.

Kake Päiväkumpu mainiossa rooliasussaan.

Share

5 comments for “Ruukinpatruuna

  1. Patruunalla varmasti nimikin? Kuka kuvassa?

  2. Nimitiedusteluun vastaukseksi lisäsin kuvan jonka sain ystävänpäivän tienoilla. Puhoksen patruuna Nils Ludvig Arppehan se siinä ihka ilmielävänä roolissaan. Kun mainittu patruuna omisti myös Värtsilän ruukin, nimitin hänet ruukinpatruunaksi, joka titteli paremmin sopisi värtsiläiseen puheenparteen.

  3. Hienoa! Kiitos Seppo! Hyvä bongaus ja juttu!

  4. Kuvatekstissä oli virheellinen sukunimi. Kuvateksti on päivitety oikeaan muotoon. Nimi on Päiväkumpu.

  5. Terveisiä Kakelle Uusi-Värtsilään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *