Tavataan Värtsiläisten Seurassa

Värtsiläisten Seura piti vuosikokouksensa 6.3.2013 Joensuussa Lounasravintola Pinjassa. Sääntömääräisten vuosikokousasioiden lisäksi käsiteltiin sääntömuutoksia. Muutokset koskivat pykäliä 2, 4 ja 11. Kyseisten pykälien kohdalla oli lähinnä sääntöjen muuttaminen ajan tasaisiksi.  Seura on päättänyt erota Karjalan Liitosta. Maininta liiton jäsenyydestä poistetaan säännöistä. Samoin poistetaan maininta Värtsilän kunnasta nykyisenä asuinpaikkana, kun kuntakin on lakannut olemasta.

Talousasioita käsiteltäessä todettiin seuran talouden olevan kunnossa, Toimintakertomuksen loppuun oli kirjattu maininta, että voitollinen tulos johtui suurelta osin uuden kirjamme ”Vireä Vanha Värtsilä” myynnistä. Kiitos johtokunnan toiminnalle ja erityisesti Hilkka ja Aarre Partasen aktiivisuudelle kirjamyynnissä.

Vuoden 2013  jäsenmaksuksi vahvistettiin 15 €.

Jäsenten osallistuminen toimintaan on ollut aktiivista. Vuoden aikana on kirjattu noin 420 jäsenkäyntiä

Johtokonnan puheenjohtajaksi valittiin edelleen Aulis Kosonen eikä johtokunnan jäsenistössäkään tapahtunut muutoksia, Maija Hiltunen, Pirkko Kejonen, Leena Koljonen, Liisa Lukkarinen, Ilmari Majoinen ja Pirkko Tervola valittiin uudelleen. Yhdistyksen toiminnantarkastajiksi valittiin Anneli Simonen ja Heikki Tukiainen, varalle Aune Keränen ja Pekka Kupiainen.

Kulumassa olevan vuoden 2013 toimintasuunnitelma hyväksyttiin yksimielisesti ja siihen voi tutustua vaikkapa seuran nettisivulla vartsilaistenseura.fi 

Värtsiläinen, tule mukaan toimintaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *