Viestintävirasto

Sain kirjeen viestintävirastosta. Siinä ilmoitettiin, että olen maksanut televisiolupamaksun etukäteen jonkun verran myös 2013 puolelle, liikaa maksettu osuus palautettaisiin tililleni jos ilmoittaisin virastolle pankkitilini numeron, palautuskuori oli mukana. Vuoden alusta eteenpäin maksu perittäisiin veromuotoisena.

Miksiköhän viestintävirasto käyttää näin vanhanaikaista menetelmää? Voimme nykyisin esim. asioida verottajan kanssa internetin ja pankkitunnuksien avulla, muuttaa ja printata itse ennakonpidätystodistukset, voimme ostaa verkkokaupasta, maksaa laskut netissä, ja paljon muuta. Virasto ei ole hoksannut, että se olisi voinut antaa vaihtoehtona nettiosoitteen johon pankkitilin numeron olisi voinut ilmoittaa; helposti, nopeasti, varmasti ja ilman ylimääräisiä postituskuluja.

Kaikki ei aina suju yhtä helposti niin kuin Strömsössä.

VTOH

 

Share

7 comments for “Viestintävirasto

 1. Elä huoli VTOH kyllä se seuraavaan kertaan korjaantuu kun Kiuru huomaa saman mitä Kyllönen.

 2. Moternilta vaikuttaa, kun tilille maksetaan, eikä tule kirjatussa pussissa Postipankkiin 😉

 3. Tmähän on tehty vaikeaksi sen takia ,että sinä unohtaisit koko jutun.
  Minä olin maksanut liian vähän,siitä tuli laskulappu eräpäivineen ja
  myöhästymis korkoineen hyvissä ajoissa,ettei jää luvattomia katselu
  päiviä.

 4. VTOH, jospa se viestintäviraston palautuskuori johtuu siitä, että meitä vanhoja hölmöläisiä on vielä niin paljon. Me kun emme osaa emmekä enää opikaan käyttämään kaikkia tietotekniikan uutuuksia. Mutta aika tekee työtä ja raivaa tietää modernille meiningille. Kiva jos olet jo tuossa uudessa ihanassa maailmassa.

  Minulla on nuori ja tarmokas vaimo, jolle olen delegoinut mm. laskujen maksamiset. Ei tarvitse juosta – siis ajaa autolla ja kävellä – pankkiin joka lapun kanssa. Se on hienoa! Eläkööt rinnan vanhat tiet ja uudet tietoliikenteet, koko inrastruktuuri, vai mikä sen viehättävät Kiurun hallitsema ala onkaan!

  Ierikka

 5. Mutta nyt hiljennytään radiojumalanpalvelukseen. Jumalalle kiitos, että on tuo radio ja televisio! Miten monelle se onkaan ainoa kirkko!

  Ierikka

 6. Se oli messu Punkaharjun kirkosta. Tulin alasviedyksi ja ylösrakennetuksi!!! Harvoin saa kuulla niin hyvin uudistuvan jumalanpalveluksemme toteutumista kuin nyt kuultu. Nuori kirkkohera Marjaana Härkönen liturgina ja saarnaajana oli valmistanut tehtävänsä monesta näkökulmasta katsottuna laudaturin arvoisesti. Voi, kumpa sellaisia pappeja olisi enemmän! Jos tämän messun kuultuaan joku vielä ilkeää vastustaa papin viran uskomista naisille, niin hän ei tiedä, mistä on kotoisin.

  Myös messun musiikki oli poikkeuksellisen hyvin liturgiaan ja päivän aiheeseen valittu. Tuomas-kvartetti lauloi kuin enkelikuoro.

  Esirukouksen aikana puhkesin kyyneliin. En surusta ja epätoivosta, vaan kiitollisuudesta, että sain tulla rukouksen kohteeksi. Näitä kyyneliä en häpeä tunnustaa.

  Tuli vastustamaton halu tehdä kirkkomatka Punkaharjulle. Infrastruktuurilla on kanavat niin maan päällä kuin ylhäällä ilmassa. Ihan taivasta myöten. Taas tunnen enemmän ihmettelyä kuin uskoa. “Sinun valtasuuruutesi kirkkautta ja kunniaa ja ihmeellisiä tekojasi minä tahdon tutkistella.” (Ps.145:5).

  Ierikka

 7. Pitänee minunkin siirtää itseni fyysisesti
  puhelinoperaattorin toimistoon kun en ymmärrä
  netin E-laskussa suurehkoa summaa joka on muodostunut
  tammikuun aikana “numeropalvelupuheluista”…
  *
  Aamun metsälenkillä Niinivaaralla lensi joutsen (?)
  Pielisjoelle päin. En olisi huomannutkaan jos ei
  olisi tuonut ännähdyksillään terveisiä sulien vesien
  ääreltä.
  *
  Myös Pielisensuun- (ent Pälkjärven) kirkon kumahtelevat
  kellot viestivät samanaikaisesti kaikuja menneisyydestä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *