Rajavartiolaitos tiedottaa

Niiralan kansainvälisen rajanylityspaikan vuoden 2012 kehittämistoimet käynnistyvät

Vuodelle 2012 suunnitellut kehittämistoimet Niiralan kansainvälisellä rajanylityspaikalla ovat käynnistyneet. Pohjois-Karjalan rajavartiosto toteuttaa kehittämistoimet yhteistyössä Tullin, Pohjois-Savon ELY- keskuksen ja Senaatti – kiinteistöjen kanssa. Keskeisenä tavoitteena on selkeyttää rajatarkastusjärjestelyjä rajanylityspaikan päärakennuksessa.

Ensi vaiheessa asiakkaille näkyvänä toimena suoritetaan kiveysten poistoa nykyisten kaistatarkastusrakennusten ympäriltä. Toimista arvioidaan aiheutuvan ajoittain lievää haittaa rajanylitysliikenteelle.

Jatkotoimista tiedotetaan erikseen hankkeen edetessä.

Pohjois-Karjalan rajavartiosto siirtyy tiedottamaan rajaliikenteestä sivustolle www.rajaliikenne.fi

Rajaliikenteen tilanteesta Niiralan kansainvälisellä rajanylityspaikalla on tiedotettu tähän asti viestintävälineille erillisillä ruuhkatiedotteilla. Nyt Pohjois-Karjalan rajavartiosto on siirtymässä tiedottamaan rajaliikenteestä Kaakkois-Suomen ELY- keskuksen hallinnoiman sivuston www.rajaliikenne.fi kautta.

Siirtymäpäivä uuteen järjestelmään on 9.7.2012. Nykyisten ruuhkatiedotteiden lähettämistä viestintävälineille jatketaan tiedonkulun varmistamiseksi 15.7.2012 saakka. Tämän jälkeen erillisiä tiedotteita liikenteestä ei enää lähetetä. Jatkossa niin tiedotusvälineet kuin myös muut rajaliikenteestä kiinnostuneet kansalaiset voivat seurata rajaliikenteen tilannetta reaaliaikaisesti ko. sivustolla. Sivustolla tiedotetaan jatkossa myös mm. rajanylityspaikan tapahtumista, mahdollisista häiriötilanteista sekä rajanylityksiin liittyvän ohjeistuksen muutoksista.

Kaakkois-Suomen rajavartiosto on tiedottanut liikenteestään ko. sivustolla jo useita vuosia ja nyt siis myös Pohjois-Karjalan rajavartiosto siirtyy kyseiseen järjestelmään.

 

Share

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *