Tuottajat rentoutuivat Sääperillä

Värtsilän maataloustuottajat viettivät aurinkoista kevätpäivää Sääperillä. Tuottajat vaihtoivat vapaalle arjestaan kokoontuen yhteiseen vapaa-ajan viettoon. Osa halusi nauttia aurinkoisesta ja tuulettomasta päivästä yksikseen pilkkillä, kaukana grillikatoksen hulinasta.

Arja ja Hannele huolehtivat joukkojen muonituksesta, tarjoillen mm. herkullista hernekeittoa, makkaraa ja kahvia.

Arja Varonen tarjoilemassa hernekeittoa.

Ohjelmassa oli myös erikoinen hiihtokilpailu. Kilpailuvälineinä olivat sukset, joissa oli siteet kolmelle. Tandem-polkupyöristä olen kuullut, ja jopa nähnytkin sellaisia, mutta sukset joilla voi hiihtää kolme ihmistä olivat toimittajalle uusi tuttavuus! =) Kilpailu käytiin kuitenkin kahden henkilön voimin per suksipari, ts. “nelivedolla”. Tarkkana piti olla tahdissa, mikäli mieli edetä jouhevasti eteenpäin, kaatumatta.

Katso videotallenne tapahtumasta.

2 comments for “Tuottajat rentoutuivat Sääperillä

  1. Kyllä on tämä nykyaika mukavaa, pääsee vaikka jälkikäteen mukaan rentoutumaan kyläläisten kanssa.

  2. Hieno keväinen keli, runsaasti väkeä ja autoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *