Karaoketanssit Kaurilassa

Eläkeliiton Värtsilän yhdistys järjesti karaoketanssit Kaurilan kylätalolla 13.3.

Pääasiassa Tohmajärven kunnan alueelta, Kaurilasta ja Värtsilän kylältä saapuneiden joukossa oli myös Enosta saakka tulleita. Karaokepäivätanssit ovat ns. ”ensimmäiset laatuaan” meidän yhdistyksen järjestämänä, kertoi Anneli Hämäläinen.

Veli Varis lauluvuorossa. Karaokeisäntänä Ville Hämäläinen.

Karaokeharrastus on suosittua, Hämäläisten kotona Värtsilässä kokoontuu kaksikin eri karaokekerhoa joista toinen on Eläkeliiton Värtsilän yhdistyksen oma.

Ehkäpä seuraavat karaoketanssit järjestetään Värtsilän kylätalolla, suunnitteli Anneli Hämäläinen.

Mukavaa yhdessä oloa, tuttujen tapaamista, ilman laulu- tai tanssipakkoa. Mikäs sen mukavampi tapa viettää tiistai-iltapäivää.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anneli artistina.

 

 

 

 

 

 

 

Arpajaisvoittoja.

3 comments for “Karaoketanssit Kaurilassa

 1. Harmittaa kun katselee tuota arpajaispöytää. Ei ollut tilaisuutta päästä tilaisuuteen. Olishan siellä joku saattanut opettaa vanhalle sen valssin väliaskeleen, kun en oppinut aikanaan Kaurilan lavalla. Ja tietysti olishan se kakku maistunut hyvällä arpaonnella saatuna, tai kiäretorttu. Toisaalta kun on tuo paastonaikakin menossa ja piäsiäinen vasta aika kaukana tulossa. Kun jäi kotiin, niin ei tarvinnut kilvoitella. Ei ollut tilaisuutta kilvoittelulle. Toisaalta taas, meille luterilaisille paastokilvoittelussa on myös lieventäviä asianhaaroja: on kunnioitettava toisten juhla-aikaa ja vieraanvaraisuutta, eikä saa loukata ketään, jos kakkua tarjotaan. Ekopaasto on sitten asia erikseen. Niin, että tälleen. Ierikka

 2. Serkku-poikahan se siellä karaokea laulelee.
  Siitä se laulajan ura vielä urkenee.
  Terveisiä täältä Vantaalta jos luet tätä Värtsi lehteä.
  Minulle tämä on joka päiväinen ilo saada lukea juttuja sieltä kotikylältä ja myöskin Kaurilasta.
  Terveisin. Marjatta

 3. Missä se toinen karaoke kerho kokoontuu?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *