Jyvä jyvältä

Luva: Lissu

Aamun ajatus

Ei onni ole mikään sattuma, joka tipahtaa taivaasta kuin rankkasade kesäpäivänä. Se tulee ihmisen luo vähitellen riippuen siitä, miten hän suhtautuu elämään ja ihmisiin ympärillään. Onni karttuu jyvä jyvältä, osanen täydentää toistaan.

Tsingiz Aitmatov

2 comments for “Jyvä jyvältä

  1. Ihastuttava kuva taas Lissulta!

  2. Amiraaliperhonen on erään aurinkoisen syyspäivän vieras parvekkeellani. Oli kiehtovaa seurata, kun se upotti ”pillinsä” maksaruohon pieneen ”mehumaljaan”. Imettyään yhden tyhjäksi siirtyi seuraavaan. Vierailu kesti muutaman tunnin, välillä vain pieniä pyrähdyksiä parvekkeen ulkopuolelle. Sinä päivänä minulta jäi vähemmän tärkeät hommat tekemättä.

    Tänä aamuna pyörähti orava taas pitkästä aikaa parvekkeellani.

    Kohta oravan jälkeen istahti mustarastas kaiteelle. Pyrähti siitä lattialle ja nokki sieltä jotain ja tutki muutenkin parveketta. Oiskohan katellu pesäpaikkaa? Ennen poistumistaan viivähti vielä kaiteella sen verran, että sain zoomatuksi siitä muutaman kuvan ikkunan läpi.

    Näin on laariin karttunut jo heti aamusta muutama onnenjyvä.

    Ihana aurinkoinen aamu täällä etelärannikolla! Aurinkoista päivää koko Värtsin väelle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *