Värtsiläisten seuran toimintaa

Värtsiläisten Seura piti tammikuun kuukausikokouksensa  Wanhassa Jokelassa keskiviikkona  11.01.2012.   Ravintolasali,  josta osa oli remonttimiesten hallussa kävi vähän ahtaanlaiseksi kun paikalla oli himpun yli kolmekymmentä värtsiläistä.    Päivän teemana oli  terveellinen ravinto.  Pohjois-Karjalan Martoista oli kutsuttu ravintoterapeutti Kirsi Rissanen kertomaan ravinnon vaikutuksesta terveyteen ja hyvinvointiin.

Elinvoimaa ikäihmiselle. Kirsi Rissanen aloittelemassa esitystään. Kuvat SP

Ensio ja Värtsilä muitoissamme.

 

 

Kenraalinkylästä lähtöisin oleva Ensio Immonen on  säveltänyt Värtsilä aiheisia runoja lauluiksi. Joulun alla valmistui lauluista levy Värtsilä muistoissamme.  Ensio oli  mukana kokouksessa kertomassa levyn synnystä.   Seuran puheenjohtaja Aulis Kosonen kertoi, että Värtsiläisten Seuran anomuksella  saatiin levyn tuottamiseen pieni 800 euron avustus Oy Wärtsilä Ab:ltä.    Levyn julkaisusta oli Värtsissä juttu jo 20.12.2011 otsikolla Värtsilän muistoja  ja levyä on esitelty  myös Värtsilän Pitäjäyhdistyksen nettisivulla.

 

 

Kokouskahveja nautittaessa keskusteltiin myös Karjalan Liiton kohonneista jäsenmaksuista ja kyseltiin paikalla olleiden jäsenten mielipidettä asian ratkaisemiseksi. Nykyisestä jäsenmaksusta jää kovin vähän oman seuran toimintaan  ja edessä on joko jäsenmaksun roima korotus tai jättäytyminen Karjalan Liiton ja piirin toiminnan ulkopuolelle.  Varsinkin  Liiton korkeaa jäsenmaksua on kritisoitu.  Asiasta tehtänee päätöksiä kuluvan vuoden aikana.

Teatterimatka vai jäsenmaksukysymyskö lie nyt mielessä?

Värtsiläisten seuran yhteiselle teatterimatkalle Varkauteen helmikuun loppupuolella voi ilmoittautua sihteerille Liisalle tai puheenjohtajalle Aulikselle.   Näytöskappaleen nimi on Kultalampi.

Share

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *