Värtsiläisten seuran johtokunta kylätalolla

Värtsiläisten seuran tilaisuudet ovat useimmiten  Joensuussa, missä suuri osa jäsenistä asuu. Seuran puheenjohtajan poissa ollessa hieman vajaalukuinen johtokunta piti  kokoustaan tällä kertaa Värtsilän kylätalolla varapuheenjohtajansa johdolla. Ennen varsinaisia kokousasioita Värtsilän Pitäjäyhdistyksen puheenjohtaja Raimo Tiittanen esitteli johtokunnalle  kylätaloa ja sen toimintaa.   Kahvihetken aikana kysyttävää ja kerrottavaa oli puolin ja toisin.

Raimo Tiittanen kertomassa kylätalon toiminnasta Värtsiläisten seuran johtokunnalle. Kuvat SP

Muistojen Värtsilä lahjoituksena kylätalolle

Värtsiläisten seura julkaisi pari vuotta sitten kirjan Muistojen Värtsilä, jonka toimittajia ovat Liisa Lukkarinen ja Risto Turunen.  Ilmestyessään kirja sai erinomaisen hyvän vastaanoton.   Kirjan esipuheessa lukijalle kirjaa luonnehditaan mm. näin:  ”Muistojen Värtsilä on ihmiskohtaloita ja elämän tarinoita, jotka vuosikymmenten saatossa ovat kiemurrelleet kuin Jänisjoki konsanaan. ”    Värtsi on esitellyt kirjaa jo aiemmin ja juttu löytyy tästä linkistä.

Värtsiläisten Seura lahjoitti kirjan nyt kylätalolle talon käyttäjien luettavaksi ja lainattavaksi.   Kirjaa on jokunen kappale  myynnissä kylätalolla ja sitä voi tiedustella myös Värtsiläisen Seuran sihteeriltä. (Linkki yhteystiedoista löytyy oikealta sivun reunasta.)

Pitäjäyhdistyksen pj Raimo Tiittanen on juuri saanut käteensä kirjan Muistojen Värtsilä. Toisena pitäjäyhdistyksen edustajana vasemmalla Eira Varonen. Värtsiläisten johtokunnan jäsenet Pirkko Kejonen, siht. Liisa Lukkarinen, varapj. Ilmari Majoinen, Pirkko Tervola ja Hilkka Partanen.

 

 

 

1 comment for “Värtsiläisten seuran johtokunta kylätalolla

  1. Voimia ja menestystä seuralle puuhahenkilöineen, samoin jäsenille, kaikille jutussa esiintyville ja tekijälle Värtsiä unohtamatta.

    Mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa, on tämäkin uutinen luettavissa jo lähipäivinä myös valtakunnan ykkösistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *