Viiriäiset

Alpoaatos löysi jälleen mielenkiintoisen kuvan. "Tämä ei ehkä liity suoranaisesti Viiriäisiin, mutta 1958 Kukkolampea kiertäessäni tapasin tytöt iltahämärissä nuotiolla. Kuvan takana ovat nimet Heli, Liisa ja nuotion takaa kurkkiva Anna-Liisa Lintunen."

Värtsilässä näyttää toimineen partiolippukunta Viiriäiset. Vanhoista lehtileikkeistä löytyi vuosikokousuutinen vuodelta 1961. Kokous oli pidetty lippukunnan mökillä.

Viiriäisten lippukunnanjohtajaksi valittiin ”yleisen kannatuksen tuloksena” Maija Majoinen ja apulaisjohtajaksi Kirsti Lintunen. Sihteeriksi tuli A-L Lintunen, rahastonhoitajaksi Eeva Väänänen, kalustonhoitajaksi Sirkka Niiranen, kokoonkutsujaksi Ritva Svensk, liikuntapäälliköksi Anneli Piiroinen sekä tilintarkastajiksi Outi Huovinen ja Tahvo Niiranen.

Luettiin kuluneen vuoden toimintaselostus, josta on mainittava, että se olisi voinut olla vilkkaampikin. Puheenjohtajan opastuksella keskusteltiin uudesta toimintasuunnitelmasta ja muista toimintaan liittyvistä seikoista. Kokoukseen osallistui yhdeksän tyttöä.

Millainen mahtaa olla tämän lippukunnan historia?

3 comments for “Viiriäiset

  1. Katohan mitä ovat puuhanneet. Maija varmaa osaa kertoa enemmän. Tuo Outi Huovinen oli minun luokalla opettajana. Taisi olla vielä Vähämäki niihin aikoihin ja avioitui Huoviseksi. Elelee Outokummussa.

  2. Alpoaatoksen kuva-albumi pelitti jälleen.

  3. Mites se Värtsin Takojat syntyi? Kuka selittäisi! Ierikka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *