Erkki Jormanainen julkaisi kirjan

Syksy on perinteistä uusien kirjojen julkaisuaikaa. Värtsin toimittaja Erkki Jormanainen on liittynyt nyt näiden kirjailijoiden joukkoon, kun joensuulainen kustannusyhtiö Ilias on kustantanut Jormanaisen teoksen Tanssin taitaja. Kuluvan syksy on kustannusyhtiölle muutenkin merkittävä, sillä aiemmin kerrallaan yksi tai kaksi teosta julkaissut yhtiö toi nyt markkinoille kahdeksan kirjoittajan uusimmat teokset. Iliaksen muita syksyn kirjailijanimiä ovat Anna-Liisa Alanko, Simo Heikkinen, Veikko Huotarinen, Harri Matikainen, Paula Sainio, Marja Simola ja Grigori Skovoroda.

Erkki Jormanainen on julkaissut Iliaksen kustantamana vuonna 2009 novelliteoksen Luomuhumala. Vuonna 2006 Jormanainen julkaisi historiikin kiteeläisen kunnallismiehen Topi Lipsasen kunnallisen vaikuttajan urasta otsikolla  Leipää ja lirkutuksia : Topi Lipsasen kunnallinen elämä.  Jormanainen on koonnut myös Kiteen vesikunnan ja Kiteen lämmön historiikit.
Valokuva julkistamistilaisuudesta: http://yle.fi/alueet/pohjois-karjala/

 

2 comments for “Erkki Jormanainen julkaisi kirjan

  1. Taivas varjele mikä sieltä tulee!!! Erkin uutuuskirja. Ja mikä nimi!

    Onnitteluliihottelut sinulle ilman soraääniä!

  2. Onnittelut Erkille Pälkäneeltä. On upeaa nähdä kun kynä ja järki luistaa ja aina myönteisesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *