Neljännes kasvua

Niiralan rajanylityspaikalla ylitti heinäkuussa noin 131 000 henkilöä, missä on kasvua edellisvuoden vastaavaan ajankohtaan 25 prosenttia. Kasvua on ollut sekä venäläisten että suomalaisten rajanylittäjien määrissä. Viisumivelvollisia oli 45 prosenttia.

Alkuvuoden 2011 aikana rajan on ylittänyt Niiralassa yli 714 300 henkilöä, mikä on 27 prosenttia vuoden 2010 vastaavaa ajanjaksoa suurempi määrä.

Niiralassa käännytettiin heinäkuussa neljä henkilöä puuttuvien maahantuloedellytysten vuoksi.

Rajanylityspaikalla havaittiin heinäkuussa kolme epäiltyä rattijuopumustapausta. Lisäksi oli yksi ulkomaalaislain rikkomus, 50 liikenne- ja ajoneuvolain rikkomusta ja 7 muiden säännösten rikkomusta. Rikkomusten seuraamuksina annettiin 29 rangaistusvaatimusta, neljä rikesakkoa ja 25 huomautusta.

 

Post navigation

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *