Helle helli

Värtsiläpäivien teemana on tällä kertaa retkeily. Osa vieraista otti tämän kirjaimellisesti ja kiersi rajapolulla. Kuvat EJ

Alkajaisiksi laskettiin seppeleitä Arppen patsaalle. Kuvassa Värtsilän työmyyrät Eira Varonen (vas.) ja Marjaana Aarnio.

Sää suosi tällä kertaa Värtsiläpäivien lauantaita. Kuurot kiersivät Arppen Pihan, vettä tuli  kuulemma rankasti naapuripaikkakunnilla.

Sadat vieraat tulivat kuulemaan Värtsilän viimeisiä kuulumisia ja vaihtamaan mielipiteitä tuttujen sekä tuntemattomien kanssa. Osallistujien päivä kului kiireettömään tahtiin myyntipaikoilla kierrellen ja yhdistysten esittelyjä seuraten. Navetan vintillä raikui karaoke ja kesäteatteri pani parastaan.

Historiakin kiinnosti niin paljon, etteivät kaikki mahtuneet kylätalon sisälle kuuntelemaan kyläpäällikkö Raimo Tiittasen kuvaluentoa Värtsilän heinäkuusta 1941.

Värtsi julkaisee ensimmäisestä päivästä kuvakoosteen, jossa on välähdyksiä tunnelmista.

Myyntipöydiltä löytyi mm. tuore cd-levy, jonka työstämiseen värtsiläinenkin väki on osallistunut.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arppen pihalla oli tasaisesti kuhinaa koko päivän.

Kari Kuronen lauloi ja laulatti.

Tikkakilpailussa oli tärkeintä osanotto.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toivottavasti myös sunnuntaina on jäätelökeli.

 

2 comments for “Helle helli

  1. Ihan ensiksikin parhaat kiitokset päivien järjestäjille. Ilman teidän rankkaa työpanosta ei tällaisia tapahtumia voitaisi järjestää. Helppohan meidän muiden on siellä kierrellä ja katsella sekä yrittää muistin sopukoista etsiä nimeä tutun näköiselle ihmiselle.
    Suuret ja vilpittömät kiitokset !

    Alpoaatos

  2. Pitäjäyhdistyksen pojille pyyntö seuraavia juhlia varten. Voisko kentän puhujat olla lähempänä yleisöä, jotta kuuluis kun yleisö ei uskalla tai osaa siirtyä lippua tai Arppea lähemmäksi. Onnistuisiko se?
    Terv. Pusan Mirja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *