Muistojen kirkossa

Jaana os. Tikka (urut, piano) ja Olli-Pekka Sistonen (laulu) konsertoivat helluntaina Värtsilän kirkossa, jota he ovat luonnehtineet erityisen rakkaaksi ja muistoja herättäväksi konserttipaikaksi. Heidät on vihitty siellä 1988.

Suunnitteilla on kirkon kunnostamistöitä, mutta tällä hetkellä ei vielä tiedetä, milloin ja miten. Konsertin tuottoja käytetään alkurahoituksena tähän tarkoitukseen.

Share

4 comments for “Muistojen kirkossa

 1. Mulla meni muistista Jaanan konsertti (oli vielä vieraita Joen
  kaupungista – paha juttu , mutta vieraittenkin kanssa oli mukavaa.
  Mike

 2. Kiitokset Tohmajärven seurakunnalle ja kirkkoherra Mikko Lappalaiselle että saimme tulla esiintymään kotoiseen kirkkoon!
  Se oli karjalaispojan ensimmäinen konsertti ja toivottavasti myös 55 silmä-ja korvaparia jotka paikalle ehtivät olivat kuulemaansa tyytyväisiä. Toivottavasti saamme tulla toistekin kun tämä ”esiintymiskammo” ei tämän pahemmin vaivannut!!

 3. Kiitokset Jaanalle ja Olli-Pekalle hienosta konsertista. En ole vähääkään musiikin tai konserttipaikkojen tuntija, mutta mielestäni Värtsilän kirkko sopii tämänkaltaisiin tilaisuuksiin. Toivottavasti niitä olisi useammin. Ne ovat monelle virkistystä ja hengen ravintoa.

  Asiasta toiseen. Niiralassa on Itähuolinnan edustalla autiona oleva pitsarakennus. Siitä saisi pienin (?) kustannuksin kesäisen esiintymisareenan, jossa vaikkapa Keski-Karjalan nuorisobändit tai vastaavat voisivat viritellä. Rajan takana saattaisi olla vastaavia porukoita. Vinkkinä vaan kunnan nuoriso/kulttuuri- tai muille toimijoille. Ei oo kiellettyä liiteri-immeisiltäkään. Ei suuria rahoja, vaan suuria tunnelmia ja epävirallista kanssakäymistä rajan yli kesäiltoihin.

 4. Taas erinomainen kaiman ehdotus!!! Kannatan! Musiikkiopison rehtorilla olisi varmaankin nimiä jemmassa. Ja värtsiläisperäistä musiikkituotantoakin tarjolla. Kuka kehtaisi ryhtyä puuhaan? Jaanan ja Olli-Pekan avaus on hyvä alku. Kesäteatterin rinnalle värtsiläistä musisointia! Eikö vain? Ierikka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *