Haloo, Elisa

Kännykkä on hyvä keksintö silloin, kun se toimii. Viime perjantaista lähtien ei ole Elisan asiakkailla Värtsilässä toiminut. Tänne vaikuttavissa tukiasemissa on kuulemma vikaa.

Luulisi suurilla firmoilla olevan nykyaikana hieman parempia valmiuksia vikojen korjaamisessa. Näin pitkät katkokset alkavat olla sietokyvyn rajoilla. Ne voivat aiheuttaa melkoisia vahinkoja ja koetella ihmisten turvallisuuttakin.

Asiaa valvovilla viranomaisilla alkaisi olla töitä. Joskus tuntuu siltä, että nämä palvelujen tuottajat ovat kovin välinpitämättömiä vähänkin syrjemmällä asuvien tavallisten ihmisten tarpeista.

Toinenkin esimerkki tällaisesta suhtautumisesta löytyy Värtsilästä. Ilomantsintielle ilmaantuu joka kevät hengenvaarallisia töyssyjä, jotka jatkuvasti kuitataan parilla liikennemerkillä. Ihmisten vetoomukset tien korjaamisesta eivät näytä hätkäyttävän tien kunnosta vastaavia.

5 comments for “Haloo, Elisa

 1. Näin ne tilanteet muuttuvat.

  Nelisen vuotta sitten yhteydet Kaustalla pätkivät
  jatkuvasti. Oli ajettava seitsemisen kilometriä
  Miljoonarinteen päälle soittamaan jos halusi hoitaa
  tärkeät asiansa.

  Nyt kun ”puhelinlinjat” kulkevat tänne Kenraalinkylän
  kautta ei ongelmia ole ollut (puuta koputtaen).

  Poikkeus säännöstä on Sonera. Muutin äskettäin operaattorin,
  Sonera kuului ainoastaan liiterissäme.

  Toivottavasti Värtsilän yhteydet saadaan kuntoon
  pikavauhdilla!

 2. Kyllä totisesti harmittaa, kun puhelin ei toimi,vain MegaFon olisi halukas palvelemaan. ”Alkuviikkoon saattaa mennä”, tuli vastaukseksi, kun isäntä asiaa sähköpostitse tiedusteli lauantaina.

 3. Hartaasti toivomme mekin asiaan parannusta varsinkin sairauksien yllättäessä.
  Pusat

 4. soitin eilen illalla jälleen elisan tekniseen asiakaspalveluun.. (arvioitu jonotusaika 3 min. jonotus kesti reilu 20 min.) No sanoivat ettei näy vikoja… 🙂 joten tein uuden vikailmoituksen. Tänään kuittasivat sen korjatuksi klo 16:14. Näkyy kentät toimivan jälleen 4 vrk kestäneen vian jäälleen. Arvosanani Elisalle: HYLÄTTY!

 5. Tiedon siirto on todella surkealla tasolla niiden tuottajilla KAIKILLA. Kilpailun koveneminen KO ?..on syynä jota epäilen, siinä on karsittu luotettavuudesta, eli toiminnan huollon kustannuksista ym.
  Selvyyden vuoksi tietoa: Eri tuottajilla on nykyisin lähetin systeemit samoissa mastoissa, joka on rakentanut maston sillä on lähetin tietysti lähetin ylimpänä ja vuokraaja saa tasolta alemman antenni paikan.Siinäkin tulee hieman kuuluvuus eroja.
  Vikojen ilmetessä: Jos linkkien laitteissa on vikaa se voi pahimmillaan näkyä kaikkien toimittajien kanavilla, mutta jos se on ohjelma vika se nkyy vain tietyn tuottajan kanavilla.
  Mistä ja millä alueilla kannattaa valita tuottaja sen ratkaisee minun mielestä se: millä alueella asut , tai eniten käytät puhelintas. Siihen on kaikilla tuottajilla omat”nimen omaan omat kattavuus kartat. Paras luottaa tuttavien käyttämiin ja omin voimin testattuihin verkko palveluihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *