Kun känny ei soi…

Elisan gsm-verkossa on ollut jo toista vuorokautta häiriöitä. Tämä aiheutuu siitä, että Tohmajärvellä on kaksi tukiasemaa rikki. Toinen niistä palvelee Värtsilän aluetta.

Vikaa korjataan. Häiriöt alkoivat perjantaina noin kello 14.30. Ne ovat koskeneet Elisan ja Saunalahden asiakkaiden matkapuhelimia.

Häiriökartta

4 comments for “Kun känny ei soi…

  1. Iso vika taitaa ollakkin.. näin pitkään jo kestänyt. Vaikeata on elämä nykyajan tekniikan armoilla ihmisellä, kun ei kännykkä toimi saati mokkulanettikään, jos on Elisan tai Saunalahden asiakas.

    Olen tavannut kymmeniä Elisan ja Saunalahden asiakkaita täällä Värtsilässä.. Kärsivällisyyttä joillakin riittää.. joillain ei..

    Kännykän ilmoitukseen: valitse verkko tulee mm. Soneran operaattorin lisäksi pari venäläistä operaattoria, joilla on tarjota palveluja, mm. TELE2 ja Megafon. Jos näiden verkon valitsee ja soittaa tai vastaa, joutuu maksamaan puhelusta ulkomaanpuhelun verran. Ja se ei ole halpaa! Pitänee heittää kännykkä Jänisjokeen.. tai vaihtaa operaattoria.. jos hihat palaa… huomenna…

    Elisa tekee parhaansa toki.

  2. En huomannut ongelmia Kaustajärvellä.Johtuuko siitä, etten ymmärrä tekniikan päälle tarpeeksi paljon? Vai onko kylämme niin kaukana ”sivistyksestä”, etteivät elisat tänne viitsi vaivautua. Sauna meillä joka tapauksessa lämpiää, ihan savusauna, niikuin ennenvanhaan. Tiijä häntä! ukki

  3. Ja, yhä tökkii kännykkä yhteyvvet! Kohta vaihan operaattorii, tai tien laskun nykyiselle! Ei ees tiijjä nuapurin kuulumisii muuta kuin ajamalla kahtomaan. Ja helsinkinnkii pitäs suaha yhteys! Mitähän sitä pitäs tehä? eihän ne taija ees kahtoo onko siellä linjalla ketään. Ja eihän siellä tietysti oo kun linjat on poikki.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *