Kohta kauneimmillaan

Hei kaikki äidit äitienpäivänä, ja tervehdys myös muille lukijoille. Niin se kevät jää kohta taakse ja ruvetaan oottelemaan taas sitä syksyä ja pitkää talvea. Onhan tässä välissä vielä se kesäkin. Toivotaan ainakin, että se ois sopivan lämmin, jotta luonto antais maukkaan ja hyvälaatuisen runsaan sadon marjoista, sienistä sekä viljelykasveista.

Nythän on tää kevätkylvöjen aika. Täytyy ahkeroida, jotta ois taas talveksi varastoitavaa, eikä kaikkea tarttes marketeista kantaa. Huom. Täällä tulee jopa matkakustannuksia ja muita hankaluuksia, (ainakin autottomilla).

Kevätkesä on kohta kauneimmillaan. Luonnonvihreys lisääntyy vauhdilla, ja linnutkin ovat pesintäpuuhissa.

Luutalahti

Kalle M. Väänänen

 

Share

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *